Tedenski horoskop za obdobje od 27.5. do 2.6.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pred vami je teden notranjega čiščenja, ki se bo dogajalo predvsem na čustvenem področju. Utrujeni boste. Baterije lahko napolnite v naravi, saj bosta svež zrak in mir izboljšala vaše splošno počutje.


BIK (21.04.-21.05)

 

Lotili se boste zahtevnega projekta. Le ta vam bo vzel veliko časa in energije. Na srečo ste trnasti in vztrajni. Kljub temu, da vam bo primanjkovalo prave motivacije, boste stvari izpeljali do konca.  Brez sramu ste lahko ponosni nase.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Čaka vas nova zmeda na čustvenem področju, ki bo načela vaše potrpljenje. Upali ste na spremembo, dobili pa hladen tuš. Tokrat ne bodite tako popustljivi in stvarem pridite do konca.


RAK (22.06.-22.07)

 

Zanimiv teden za ljubezen. V vaše življenje bo vstopila oseba, ki bo ogrela vaše srce. Po dolgem času se boste ponovno počutili zaljubljene. Uživali boste v naklonjeni pozornosti, kljub temu pa boste znali ostati na realnih tleh.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Nekdo se bo posebno trudil, da si pridobi vašo naklonjenost, kar bo za vas postalo nadležno. Jasno boste postavili svoje meje, vendar druga stran tega ne bo upoštevala. Ne skušajte stvari rešiti preko pogovora, ampak se raje odločite za umik.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Na finančnem področju se odpirajo novosti. Po dolgem času boste našli rešitev, ki bo pripomogla k izboljšanju vašega finančnega področja. Vse skupaj pa bo dobro vplivalo na vaše splošno počutje. Predvsem boste bolj mirni.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Dogajanje med planeti bo vplivalo na vaše splošno počutje. Zelo boste dovzetni za energijske vplive in temu primerno bo tudi vaše vedenje. Zmedeni boste. Teden preživite v okolju, kjer se počutite varno. Tako boste lažje počakali na bolj stabilne čase.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Na službenem področju vas čaka kar nekaj sprememb. Gre za nadaljevanje dogodkov iz preteklosti. Zaskrbelo vas bo, saj so se stvari bistveno spremenile, vendar ne v smer, ki bi si jo želeli. Razmislite ali je morda čas za spremembo delavnega okolja.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Polni boste energije in novega zagona. Uresničila se bo vaša želja iz preteklosti. Veseli boste, da ste dovolj dolgo čakali na pravo priložnost in znali jo boste izkoristiti. Zavedajte pa se, da gre le za začasni uspeh.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Že nekaj časa se počutite ujete. Tokrat boste zbrali pogum in bližnjim zaupali svoje občutke. Žal vam bo, da tega niste storili že prej. Odkrit pogovor vas bo razbremenil in vam vlil novo upanje v lepšo prihodnost.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Tokrat bodite previdni pri financah. Ne zapravljajte brezglavo. Prav tako se izogibajte tveganim investicijam, posojanju denarja ter igram na srečo. Lahko bi storili napako, ki bi vas drago stala.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Po dolgem času vas čakajo pomembne spremembe. Del preteklosti, ki vas je močno obremenjeval, boste pustili za seboj. Hvaležni boste osebi, ki vam bo ob tem pomagala, saj se boste zavedali, da je za vas storila več, kot bi bilo potrebno.