Tedenski horoskop za obdobje od 26.8. do 1.9.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Kljub temu, da vas bo sanjarjenje malo zaneslo, boste v pravem trenutku stali na trdnih tleh. Sprejeli boste naglo, vendar pomembno odločitev, ki vam bo v prihodnosti prinesla večje zadovoljstvo.


BIK (21.04.-21.05)

 

Tisti, ki imate opravka z denarjem, pričakujte težave. Lahko se pojavijo pri sklepanju poslov, pri transakcijah, posojilih itd. To vam bo pokvarilo načrte. Morate pa si priznati, da vsega skupaj niste dobro premislili.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Ne zanašajte se zgolj na srečo. Bodite premišljeni in se v novo situacijo spustite oboroženi z informacijami. Tako boste lahko temeljito uredili stvari in pri vpletenih pustili boljši vtis, ki vam lahko v prihodnje koristi.


RAK (22.06.-22.07)

 

Želeli si boste izboljšati odnose s svojimi bližnjimi. Nekdo od njih temu ne bo najbolj naklonjen. Pomembno je, da ne silite vanj in mu pustite čas, ki ga potrebuje. Vsega skupaj si ne jemljite k srcu, saj bo ta oseba spoznala svojo napako.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Pred vami je aktiven teden, v katerem boste polno zaposleni. Stres bo vplival na vaše splošno počutje, zaznali pa boste tudi pomanjkanje spanja. Previdni bodite na cesti, pri fizičnem delu in v situacijah, kjer boste imeli opravka z nevarnimi predmeti.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Na ljubezenskem področju se boste odločili, da nekomu daste priložnost. Kljub temu, da boste dvomili v svojo odločitev, vas bo ta oseba prijetno presenetila. Zato bodite vztrajni. Le tako boste lahko prepričani ali je prava za vas.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

V tem tednu bodo vaše intelektualne sposobnosti na vrhuncu. Škoda bi bilo, če jih ne izkoristite. Predvsem se lahko izkažete na področju dela, saj bose s svojimi rešitvami navdušili pravo osebo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Samski škorpijoni boste nepremišljeno vstopili v intenzivno romanco. Na začetku se vam bo zdela čudovita, kasneje pa boste spoznali, da ste s svojim čustvenim nabojem nekoga močno prestrašili.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Vezani strelci si boste zaželeli miru in svobode. S svojim partnerjem sklenite kompromis, ki bo zadovoljil oba. Izogibajte se predvsem naglim odločitvam, ki bo jih kasneje lahko zelo obžalovali.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Delavni kozorogi si privoščite prijeten oddih. V kolikor ste vezani, vam bo izlet ali dopust v dvoje pomagal obnoviti odnos. Ob enem pa boste spoznali, kaj je tisto, kar vam je resnično pomembno. Tako boste postavili nove temelje za prihodnost.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Razmislite o svojih življenjskih načrtih. V kratkem se boste znašli pred večjim križiščem, ki bo vplivalo na vašo prihodnost. Bolj kot boste pripravljeni, lažje vam bo sprejeti pravo odločitev, kljub temu, da ta za vas prinaša spremembe.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Na področju ljubezni vas čakajo manjše odločitve, za katere ne boste vedeli kam vodijo. Želeli si boste prave ljubezni, dobivali pa drobtinice. Razmislite o tem ali pričakujete preveč ali z določeno osebo pač nista za skupaj.