Pomoč od zgoraj vedno pride prav. Začnimo pri osnovah.

 

Živjo! Se tudi vi sprašujete kam je pobegnil teden? Kako hitro je naokoli? No, potem nas je tukaj že več. 😊 Danes se malček posvetimo temu, kaj lahko prosimo naše ljube na Nebu, kako poteka njihova pomoč in ali smo jim za njihovo pomoč ”kaj dolžni”.

Zagotovo ste že slišali, da kdo duše prosi, da mu uredijo parkirno mesto kjer ga potrebujejo. To je, duše se smehljajo in pravijo, prošnja, ki jo slišijo skoraj da ne vsako sekundo. Hecajo se, da se počutijo prav kot redarji na parkiriščih ampak, da jim je to všeč. Tako malo je potrebno, da smo na zemlji ljudje veseli, srečnejši, hvaležni. Kako pa lahko prosim za prosto parkirno mesto? Ja čisto preprosto. Moj način je recimo tak: »Drage dušice, hvala, ker mi boste uredili prosto parkirno mesto, ko pridem tja in tja. Danes ga ne potrebujem nujno čisto pri vhodu, potrebujem pač enega za parkiranje. Hvalaaa!« Se pripeljem na parkirišče, ki iz ceste zgleda povsem zaseden, naredim počasen krog in evo ga, prosto mest. Hvala dušice! 😊 To lahko prosite točno določeno dušo ali pa enostavno prošnjo-zahvalo pošljete v nebo. Vem, da jo bo zagotovo sprejel in ukrepal prvi, ki ima v tistem trenutku ”čas” za to, če malo ‘pozemljimo’ zadevo. Nato pa preidemo na najrazličnejše prošnje in želje.

Ali lahko prosimo čisto vse? Karkoli? Ja, če naša prošnja ne škoduje drugim ljudem. V takšnih zadevah duše ne sodelujejo. Naj vam navedem nekaj primerov kaj in kje vse lahko pomagajo duše: selitev, nakupi hiše, stanovanja, avtov, zamenjava službe, ureditev odnosov, pogum, moč, v situacijah, zaupanje, … kar koli.

Pri prošnjah-zahvalah je pomembno, da dušam ne določamo časovnega okvirja do kdaj morajo nekaj ‘izvesti za nas’ in ne na kakšen način. Po predaji prošnje-zahvale (zakaj je prošnja-zahvala boste lahko prebrali v kolumni naslednji teden, namignem lahko, da je pomembna razlika energijskega vpliva prošnje ali zahvale v ozadju) moramo zaupati, da se bo zgodilo ob točno pravem zemeljskem času in na pravi način za nas. Seveda moramo delati potrebne korake do cilja mi a zaupajte in verjemite, da smo na teh korakih vodeni.

Ne verjamete, da ”deluje”? Vsedite se v avto in se odpeljite v trgovino, do najbližjega parkirišča in se prepričajte sami. 😉

Naslednji teden pa le pridite nazaj in si preberite kaj je razlika med prošnjo in zahvalo, da se boste lažje odločili kaj boste uporabili.

Mahajo vam iz Neba jaz pa vas lepo pozdravljam in želim lepe trenutke in čudovite izbire!

Meri

Vir: Meri Verdinek

Prvotno članek objavljen na portal Notranjska.si, za katerega piše Meri Verdinek

Kolumna je avtorsko delo posameznika.