Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Napori preteklega obdobja vam bodo prinesli rezultate. Spoznali boste, da so bili dvomi odveč. To vam bo dalo zagon, da se lotite novih projektov. Ne pozabite na ideje iz preteklosti, saj boste posredno dobili potrditev, da so bile realne.


BIK (21.04.-21.05)

 

Na čustvenem področju se vam odpirajo nove možnosti, ob katerih boste reagirali zelo čustveno. Kljub temu, da se vam je neka oseba zamerila, vas bo njena vrnitev razveselila. Bodite iskreni do sebe, ponos in trmo pa pustite ob strani.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

V ljubezenskem odnosu se boste počutili zelo negotove. Vašo samozavest lahko izboljša že manjša sprememba videza, ki jo bo opazila tudi nasprotna stran. Dobili boste potrditev, da ste še vedno atraktivni.


RAK (22.06.-22.07)

 

Posvetili se boste materialnemu področju svojega življenja. Z resnim načrtovanjem boste dosegli večje spremembe. Veliko vam bo pomenila tako pomoč vaših bližnjih, kot tudi znancev in prijateljev. Vsekakor niste sami.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Vzeli si boste več časa za svoje bližnje. Spoznali boste, da ste zanemarjali pomemben del svojega življenja. To vam bo pomagalo, da izprežete iz napornega tempa. Za dokončne spremembe, pa bo potreben večji korak.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Odpirajo se vam nove priložnosti, ki lahko pozitivno vplivajo na vašo kariero. Kljub temu, da ste  na določene ljudi zelo navezani, boste začutili, da je čas za novosti. Pri financah preudarno, saj jih boste še kako potrebovali kasneje.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Energije planetov vam bodo vrnile osebo, ki vam je v preteklosti pomenila veliko, vendar vas je tudi močno razočarala. Bodite previdni, da se ne opečete ponovno. Tega še dolgo ne bi pozabili.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Na področju financ boste prišli v neprijetno situacijo, kjer boste obžalovali svoje napačne odločitve iz preteklosti. Vzemite to kot šolo in se bolje pripravite na izdatke, ki vas še čakajo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Pred vami je zanimiv in uspešen teden. Pestro bo prav na vseh področjih vašega življenja. Srečo boste imeli v odnosih, dobre bodo energije na področju financ, tudi vaše splošno počutje bo odlično.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Ne imejte slabe vesti, ker ste se postavili zase. Kljub konfliktu boste izvedeli, kako stvari stojijo, kar vam bo pomagalo osnovati vaše prihodnje odločitve. Skušajte ostati pozitivni, tudi v trenutkih, ko to ne bo lahko.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Samski vodnarji boste pripravljeni na nov začetek, vezani pa boste poglabljali trenutni odnos. Oboji boste uživali v romantičnih trenutkih z osebo, ki vam pomeni veliko. Čustva boste izražali jasno ter ustvarili vtis, da ste pravi romantik.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Želeli boste razveseliti osebo, ki vam veliko pomeni, pri tem pa spoznali, da niti ne veste, kako to storiti. Zagato lahko reši odkrit pogovor. Osebi razkrijte svoja čustva in namene. Skupaj bosta našli rešitev.