Tedenski horoskop za obdobje od 9. do 15.9.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Za napore boste nagrajeni z uspehom,  posledično pa bo to vplivalo tudi na izboljšanje financ. Lahko si privoščite nekaj, kar si že dlje časa želite. Prav tako boste lahko uresničili željo nekomu od vaših bližnjih. Splošno počutje bo odlično.


BIK (21.04.-21.05)

 

Prihaja teden, ko boste želi rezultate preteklih dejanj. Toliko, kot ste vložili, toliko boste dobili. Ne obžalujte napak, izkoristite jih za učenje. Na splošno teden ne bo slab, saj vam prinaša spremembe.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Samski dvojčki boste spoznali osebo, za katero boste menili, da je vaša sorodna duša. Kljub močnim čustvom, ne hitite v odnos. Prenagle poteze bi lahko kasneje prinesle zaplete, v določenih primerih tudi konec druženja.


RAK (22.06.-22.07)

 

Začutili boste nov navdih. Lotili se boste zanimivih aktivnosti, ki bodo povezane tako z zdravim načinom življenja, oblikovanjem, umetnostjo, kot tudi duhovnostjo. Iskali boste dejavnost, ki vas bo notranje obogatila.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Ambiciozni levi boste sprejeli odločitve, ki bodo vplivale na vaše poslovno in privatno življenje. Ker boste pripravljeni nekoliko tvegati, se vam bo tveganje obrestovalo. Na nekoga boste ustvarili dober vtis, kar vam bo kasneje prineslo novo možnost sodelovanja.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

V kolikor boste v tem tednu imeli opravka z uradnimi osebami, morda tudi na splošno z ljudmi v uniformi, bodite bolj pozorni. Povečana je možnost zapletov, nesoglasij in napak, kar vodi v slab razplet zadeve.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Ljubezensko življenje bo zacvetelo. Vezani boste uživali v družbi trenutnega partnerja, samski v družbi vam drage osebe. Vsem pa se obeta kovanje novih načrtov za prihodnost, pa tudi trenutne pozitivne spremembe, ki obema prinašajo veselje.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

V tem tednu bodite pozorni na svoje počutje. Začutili boste padec energije, ki bo s seboj prinesel utrujenost. Povečana bo tudi možnost virusnih okužb, zato se izogibajte stresu, dovolj spite ter živite bolj zdravo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Prejeli boste dobre novice, ki bodo vplivale na vaše ljubezensko področje. Storili boste večji korak, ki bo predvsem razveselil nasprotno stran, ob enem pa pomembno prispeval k poglobitvi odnosa.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Odpira se zanimiv teden, ki bo vplival na vaše odnose. Preko njih v vaše življenje vstopa sreča, zadovoljstvo, uspeh. Nekomu veliko pomenite, zato vam z veseljem pomagal, kljub temu, da za pomoč ne boste prosili.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Razmišljali boste o osebi, ki je že nekaj časa niste videli. Spoznali boste, da se je od vas načrtno umaknila. Ne bo vam vseeno, vendar  boste s tem osvobojeni vezi, ki vas je ovirala. Razmislite, kakšno družbo si želite v prihodnje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ljubezensko področju bo malo nazadovalo. Določeno osebo boste pogrešali, vendar ne boste silili vanjo. Celotna situacija vam bo pokazatelj značaja te osebe, zato boste bolj realno lahko načrtovali prihodnost.