Tedenski horoskop za obdobje od 2.9. do 9.9.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu boste zaključili nekaj manjših projektov. S tem boste pridobili več časa, ki ga boste lahko vložili v stvari, ki vas veselijo. Uživali boste v družbi prijateljev in bližnjih, posvetili pa se boste tudi duhovnemu razvoju.


BIK (21.04.-21.05)

 

Odličen čas za izpolnitev skritih želja. Planeti so vam naklonjeni na področju, ki ste ga že dlje časa zanemarjali. Ugodni vplivi prinašajo v vaše življenje novosti. Z malo truda boste lahko uresničili nekaj, o čemer sanjarite že dlje časa.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Na poslovnem področju se lotite obveznosti, za katere ste prepričani, da jih lahko dobro ter pravočasno opravite. Na splošno se izogibajte napakam, zmedi, stresu, saj oseba v vaši bližini čaka na trenutek, ko bo lahko izkoristila vašo nepazljivost.


RAK (22.06.-22.07)

 

Pred vami je miren teden. Vzemite si čas zase in si napolnite baterije za prihodnje. Privlačilo vas bo vse, kar je povezano z lepoto, zato se lahko podate v bolj umetniške vode ali pa se posvetite spremembi lastnega videza.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Prihaja malo slabši teden za poslovno in privatno življenje. V kolikor imate možnost za krajši dopust, si ga le privoščite. Če to ni mogoče, pa ohranite dobro koncentracijo in določene stvari večkrat preverite.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Pred vami so ovire na poslovnem področju, ki bodo upočasnile potek dogodkov. Nepričakovani zapleti bodo stresni. Upočasnili bodo potek dogodkov ter pokvarili vaše dolgoročne načrte. V tem tednu previdnost ni odveč.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Odpira se zanimivo obdobje za finance. V kolikor ste pripravljeni nekaj tvegati, boste kasneje želi rezultate. Tudi na področju ljubezni vam kaže dobro. Obeta se vam druženje z osebo, ki vas zelo privlači.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Želeli boste popraviti stare napake, vendar to ne bo mogoče. Ne silite z glavo skozi zid, saj bi to lahko imelo negativne posledice. Teden je precej bolj naklonjen odnosom v družini, v kateri boste našli svoj mir in srečo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Glede na trenutno finančno stanje, si lahko privoščite uresničitev ene od vaših skritih želja. Bolj previdni bodite v službi. Odnosi bodo zapleteni in določena oseba vam lahko škoduje.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Vezani kozorogi teden izkoristite za obnovitev trenutne veze. Energije so naklonjene poglobitvi odnosov, prav tako pa je obdobje odlično za razčiščevanje starih zamer. V kolikor iskrica med vama še tli, lahko stvari precej spremenite.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Na poslovnem področju vas čaka nekaj nevšečnosti, stagniralo pa bo tudi finančno področje. Ovire premagujte potrpežljivo, izogibajte se konfliktom ter pazite, da ne bodo bližnji žrtve vaše slabe volje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Prihaja dolgo pričakovana sprememba, ki vas bo razbremenila. Nekaj časa boste lahko uživali v sproščenem vzdušju. Ugodno obdobje lahko še podaljšate, če se boste znali držati zase in boste v določeni situaciji ostali tiho.