Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Postavili se boste na noge, prav tako pa se bo izboljšalo tudi vaše razpoloženje. V tem tednu vas čaka kar nekaj prijetih dogodkov, ki vam bodo ogreli srce. Uživajte in pozabite na skrbi.


BIK (21.04.-21.05)

 

Vaše delovne obveznosti se bodo stopnjevale. Na trenutke se vam bo zdelo, da ste si naložili preveč. V ljubezni bo situacija obstala na mestu, vi pa boste kljub vsemu še vedno gojili skrivno upanje.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Utrujeni boste. Dobro vam bo del sprehod v naravi ter počitek. Poleg tega boste imeli občutek, da vam nekaj manjka, ne boste pa vedeli kaj točno to je. Odgovore lahko poiščete v meditaciji.


RAK (22.06.-22.07)

 

Svoj prosti čas preživite v družbi živali. Njihova bližina vam bo zelo dobro dela. Razmislite o napakah, ki ste jih storili v preteklosti, še posebno o tistih na področju ljubezni. Bodite iskreni do sebe in do drugih.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Teden bo na nek način povezan s tujino. Lahko, da boste poslovno sodelovali z njo, razmišljali o selitvi ali o krajšem potovanju. Dobro bi vam delo, da malo spremenite okolje, zato načrte tudi realizirajte.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Samski še vedno ne boste našli prave ljubezni. Dobro bi bilo, da se o svojih težavah pogovorite s strokovnjakom, saj se vrtite se v začaranem krogu. Nekdo vam bo moral pomagati, da najdete pravo pot.TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Posvetite se področju, ki vas v tem trenutku najbolj zanima. V njem boste našli skrito izpolnitev, poleg tega pa lahko najdete tam tudi dodaten zaslužek. Previdno v ljubezni.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

V ljubezni bo nekaj težav, lahko da bo partner imel občutek, da ste pozabili nanj. Vzemite si čas vsaj za pogovor. Dobro bi bilo tudi, da bolje organizirata stvari. Za pomoč lahko prosita tudi tretjo osebo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Napete situacije iz preteklosti se bodo nekoliko sprostile in to je tisto, kar ste pravzaprav čakali. Ne pozabite pa, da vas nekdo zelo dobro pozna in budno spremlja vaše korake. Ne ponavljajte napak.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V ljubezni vas čaka kar nekaj prijetnih trenutkov. Samski boste spoznali novo osebo, ki vam bo ogrela srce. Kovali jo boste v zvezde. Tokrat se vam bo nasmehnila sreča. Cenite to.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V tem tednu vas čaka nekaj manjših zapletov, pa tudi nekaj nesoglasij. Občutek boste imeli, da stvari ne gredo po načrtih. Nekaj bo v zraku, kar bo vplivalo ravno na vas in vam delalo manjše težave.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Svoje razmišljanje boste spremenili v pozitivno. Prav tako se vam zna nasmehniti sreča na področju dela, zato le izkoristite ponujeno priložnost. Posvetite se delu na sebi in se poglobite v svoje občutke.