Numerološki vpogled za 7.11.2018

Slika: Pixabay

7. dan v mesecu je zelo srečen dan in število 7 velja za pravljično število. Danes boste bolje delovali sami in neodvisno, kot pa v timskem delu. Morda dan velja za srečnega, a kljub temu prinaša nepričakovane dogodke. Sreča, o kateri je danes govora, prihaja iz možnosti, da svobodno razmišljate in vaše samozavesti, da stopite iz svoje cone udobja ter naredite nekaj drugačnega. Sami in brez pomoči ali sodelovanja druge osebe, na katero bi se opirali.

Število 7 je pogosto povezano z mistiki in vidci, zato tudi za današnji dan lahko rečemo, da bo prinesel nova razodetja in uvide. Dan je dober za reševanje problemov na vseh področjih, prav tako pa tudi za tipanje za novimi možnostmi v neznanih vodah. Ne pozabite, da včasih ljudje dajejo vtis, da so zapleteni, da to ne pomeni, da to tudi v resnici so. Le najti morate način, da se z njimi povežete na nivoju na katerem so, in ne na nivoju, kjer vi želite, da bi bili.

Pri tem vam bodo pomagale energije harmonije , ki bodo pa dokaj nežne. Danes ni dan za šibkost in da se komurkoli podredite. Še posebej pa ne za ceno harmonije. Stabilnost in celost lahko danes ohranjate tudi s pomočjo sočutja, ki vam pomagal umiriti težavne situacije, še posebej, ko se bodo pojavili spori in konflikti. Diplomatsko boste danes uspeli rešiti še tako težke situacije.

Če vam bodo finančna sredstva dopuščala, se boste danes predali uživanju v dobri hrani in v stvareh, ki vam pašejo. Morda boste svojo harmonijo vzpostavljali s pomočjo kreativnosti in ustvarjanja ali pa boste svoje notranje doživljanje spoznavali s pomočjo drugih tehnik. Spoznavali boste sebe in kaj si v resnici želite od življenja, morda najdete tiste stvari oz. ovire, ki vam stojijo na poti duhovnega razvoja.