Numerološki vpogled za 7.12.2018

Slika: Pixabay

Na današnji dan bo vplivalo število 7, o katerem kroži mnogo legend, je pa tudi pravljično število. Ravno zaradi tega ima že samo omemba števila 7 prizvok čarobnosti, zato težko rečemo, da je tak dan čisto navaden dan. Dan se tretira kot srečen dan, ki prinaša vpoglede in marsikatero razkritje. Ne pričakujte, da vam bodo drugi pri tem pomagali. V današnjem dnevu boste bolj kot ne odvisni od svoje samostojnosti, predvsem pa ne pričakujte potrditev iz zunanjega sveta.

Energije sedmice vas bodo usmerjale k temu, da svojo samostojnost res sprejmete in da delate na tem, da delujete kot samostojna oseba. Povesem enako bodo počeli tudi vsi drugi. Včasih se pozabi, da ljudje niso uganke, ki jih treba na vsak način rešiti, ampak so posamezniki, ki potrebujejo ljubezen. Današnja vibracija dneva bo prinesla mnogo zanimivih vpogledov, ki pa jih bo treba obrniti navznoter, zato da bi lahko razumeli sebe in na zato, da bi razumeli druge.

Prav tako današnji dan združuje lastnosti zadnjih dveh dni, kar bo povzročilo nekaj zmede. Posledično boste trdni in stabilni, dokaj ustvarjalni, nestrpni, pojavi se lahko nihanje razpoloženja. Po eni strani boste željni zabave in boste delovali brezskrbno, po drugi strani pa kot da vam danes manjka globine in iskrenosti. Bolj kot ne, boste sebe postavljali na prvo mesto, kar je ok, le pazite, da s tem ne ranite drugih ter ne zanemarite svojih obveznosti in odgovornosti.

Včasih je lažje opustiti trenutno delo in se lotiti nečesa novega, še posebej, če se pri opravljanju prvega pojavijo izzivi in ovire. Vendar to ne bo spremenilo in rešilo ničesar. Danes sledite načelu, da se držite tega, kar imate v načrtu, pa tudi, če vas vmes prime, da bi se zaprli v kopalnico in se zjokali. V mislih imejte, da bo ta isti izziv jutri še večji, s seboj lahko prinese še dodatne ovire, še vedno pa se bo dela treba lotiti in ovire, ne glede na vse, premagati. Pomembnejše odločite prestavite na kakšen druga dan, ko boste bolj odprti in se danes raje posvetite svojemu notranjemu dogajanju. Zapomnite si, da vi to zmorete 😊.