Numerološki vpogled za 5.12.2018

Slika: Pixabay

Po dokaj resnobnem vzdušju včeraj, bo današnji dan prinesel več lahkotnosti. Vpliv števila 5 se bo kazal v bolj odprtem odnosu, več bo topline in pogosto vas bo preplavil občutek sreče. Vpliv se bo kazal v želji k tveganju, kreativnosti in razmišljanju izven običajnih okvirov. Neka sila vas bo vodila k temu, da bi postregli s presenečenjem, da bi bili čutni in drzni, a po drugi strani ne boste imeli veliko podpore, ko se bo treba soočiti s posledicami dejanj. Rešitev, da ne boste pretiravali, je v samodisciplini in zdravi pameti.

Danes se boste hitro pustili zmesti, še posebej, če bo ta motnja zabavna. Vendar previdno, da ne bo pomanjkanje osredotočenosti za seboj pustilo na pol dokončano delo. Energija, ki jo prinaša število 5, je živahna in privlačna, zato se bo danes veliko dogajalo na partnerskem področju. A kot taka, je bolj naklonjena kratkim in strastnim srečanjem, kot pa za resno zvezo. Že res, da je današnji dan namenjen novim začetkom, a to bolj velja za nove projekte oz. novostmi na ostalih področjih. Prisotna bo tudi nestrpnost, zato boste morali biti zelo pozorni na “rdeče gumbke” – svoje in od drugih; na gumbke, ki bodo sprožili burne odzive. Trma, ki se bo kazala danes, bo lahko delovala v vašo korist, saj vam bo odločnost pomagala odstraniti marsikatero oviro. Tako se bodo odprle možnosti za nove ideje in projekte. Tudi pri trmi in odločenosti se držite načela samodiscipline in zdrave pameti.

V svoji osredotočenosti in odločnosti boste danes zelo direktni, za pihanje na dušo in olepševanje zadev ne boste imeli časa. Zanimala vas bodo dejstva, ki naj bi bila natančna in takojšnja. Danes vzemite vse, tako kot se kaže in v to ne dvomite. Če boste preveč analizirali in spraševali, lahko kaj hitro pride do trenja mnenj in sporov. Bodite potrpežljivi do sebe in do drugih, da ne bodo vse nove stvari, ki jih boste začeli danes, že v štartu okužene z negativnostjo in spori.