Numerološki vpogled za 17.3.2019

Slika: Pixabay

Danes je dan za prevzemanje stvari v svoje roke in da stvari pripeljete do konca. Če včeraj katerega od opravil z vašega seznama niste dokončali, potem ga boste danes želeli zaključiti. To je dobro, a če delate z nekom skupaj, le ta morda tega navdušenja in predanosti ne bo delil z vami. Vzemite to v račun z razumevanjem in ne poskusite s prisilo, saj boste pomoč in sodelovanje morda od te iste osebe potrebovali še kdaj v prihodnosti. Konec koncev, večine uspehov ne dosežete čez noč in za vse biti sam, je težko in je včasih za dosego rezultatov potrebno sodelovanje več oseb. Le ne danes.

Ko je v igri št. 17, so vaša pričakovanja velika, a tudi veliko dobite. Običajno se pod vplivom tega števila ne bojite ali izogibate trdega dela, čeprav morda ne delujete preveč taktično, ko se gre pričakovanja do drugih in dodeljevanje nalog. Na vas bo bodo delovali vplivi 8 – fokus, idealizem št. 7 in neodvisnost 1. V kolikor boste k tem energijam pristopili pravilno, lahko danes naredite pomembne korake v smeri svojih ciljev. Poglejte si, katere energije so za vas pozitivne in jih postavite v središče svojega delovanja.

Ostanite osredotočeni na cilj, kar bo še posebej pomembno, ko se bo s svojimi vplivi vmešal globalni dan 5. Ta prinaša vibracije, ki bodo v situacije vnesle nepredvidljivost, brezskrbnost, a tudi ustvarjalnost. Energije bodo nežne, a št. 5 ne slovi po odgovornosti. Zato bodite pozorni na vzgibe po avanturah, razburljivih dogodkih in če vas prime, da bi poskusili nekaj novega oz. neobičajnega. Bodite previdni, da ne boste sami sebi porušili načrtov in dobro premislite, če boste tem vzgibom sledili.

Razpršenost pozornosti in energije vas ne bo pripeljalo do dokončanja stvari, vpliva pa lahko tudi na odnose. Pogosti so lahko nesporazumi, zato bodite pozorni, da ste z drugimi na isti valovni dolžini in da dejansko slišijo, kar jim govorite in ne le, da mislijo, da vejo, kaj ste jim rekli. Vibracijo števila 5 lahko dobro uporabite in vključite v svoje današnje delovanje in tako preživite dan, ki bo produktiven in vas bo popeljal korak bližje k doseganju dolgoročnih ciljev.