Numerološki vpogled za 05.02.18

Slika: Pixabay

Pretekli dnevi so bili relativno naporni in morda ste od vsega utrujeni in brez energije. Mnogim se vam bo zdelo, da se stvari ne premaknejo, a naj vam zaupam, da ste tik pred tem, da se začnejo stvari obračati na bolje. Noč je vedno najbolj črna tik preden se zdani. Danes se bo v glavnem delalo na odnosih, morda se bo kakšen odnos tudi zaključil.

Na partnerskem področju to pomeni, da boste poskusili razčistiti stvari, ki že nekaj časa otežujejo odnos med vami in partnerjem. S tem boste razmerju dali priložnost, da zaživi na novo, s povsem novo energijo. Samske lahko danes doleti usodno srečanje, zvezo, ki pa ima malo možnosti, da obstane.

V vsakem odnosu so pravila in danes se posvetite obstoječim v odnosu do svojih otrok in bližnjih. Razčistite odnose, v katerih niste več zadovoljni, morda postavite nova pravila. Danes je dober dan, da se odrasli otroci od selijo od doma. Lepo bi bilo, da se pred tem staršem zahvalijo za vse dobro, starši pa jih pospremite z ljubeznijo in jim zaupate.

Nekatera prijateljstva vas napolnijo, druga vas izžemajo. Nekateri odnosi vas vzpodbudijo k temu, da ste boljša oseba, spet drugi v vas zbudijo vaše slabe lastnosti. Na vas je, katere odnose boste ohranjali še naprej.

Čas je sicer primeren, da zaključite obremenjujoče delovno razmerje, a bodite zelo previdni pri novih začetkih, poleg tega zna preteči veliko časa, reden boste našli ustrezno delo zase. Na poslovnem področju je dan dober za poslovna dogovarjanja in sodelovanja s tujino, ne pa za podpis dokončnih pogodb.

Na finančnem področju najprej zaključite stare stvari, šele potem se lotite novih. Tisti, ki imate namen sodelovati s tujino, se vam odpirajo vrata denarnega ali materialnega obilja. Vse dejavnosti povezane s sodobno tehnologijo, turizmom, spletnim marketingom, estetiko, so danes energijsko zelo podprte.

Za ohranjanje zdravja je danes dan odličen za čiščenje telesa, za post, za nego telesa… Najbolj idealno, kljub temu da je ponedeljek, bi bilo, če greste na kakšen izlet.

Zapomnite si – preden se zdani, je noč videti najbolj črna in vi ste tik pred jutranjo zarjo.

Želim vam miren ponedeljek, Tjaša ?.