Tedenski horoskop za obdobje: 01.01. – 07.01.18

Horoskop /gorenjski-utrip.si

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Ta teden previdno pri financah. Planeti vam niso naklonjeni. Na splošno pa je teden dober za sproščanje, meditacijo, izlete v naravo ter druženje. Tisti, ki se ukvarjate s športom, lahko povečate svoje obremenitve.


BIK (21.04.-21.05)

 

Biki boste ta teden posebno iskani in šarmantni. V ljubezni se vam obetajo nova srečanja iz katerih se lahko razvije veliko. Poglejte okoli sebe, komu boste padli v oči.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Pred vami so prijetne spremembe, ki se bodo dolgoročno izkazale za fantastične. Uživajte v tem, kar vam bodo prinesle energije in se prepustite toku dogodkov. Ne pozabite pa na svoj notranji občutek.


RAK (22.06.-22.07)

 

S pozitivnim zagonom boste presenetili sebe. Izkoristite ga na področju dela. V ljubezni pa se ozrite za simpatičnimi samskimi Biki, ki so več kot odlični potencialni partnerji.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Pazite, da se ne boste opekli. Spoznali boste osebo, ki ne bo imela iskrenih namenom z vami. Lahko ste žrtev njenih manipulacij. To še posebno velja za ljubezensko področje.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Dobro poglejte, če ste plačali vse položnice. Prav tako poravnajte stare dolgove, da se vam ne bodo nabrale obresti. V domu opravite mala popravila. Skratka posvetite se starim stvarem, ki so ostale odprte ter jih dokončajte.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Pred vami je čustveno naporen teden, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Dobro se organizirajte in ne izgubljajte živcev. Mirna kri je tista, ki vam bo pomagala rešiti situacijo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Imate odlične ideje, ki pa potrebujejo realizacijo. Vzemite se v roke in vsaj kakšno od njih speljite do konca. Niste še dovolj zreli, da bi se lotili večjih projektov. Vsekakor pa lahko začnete z manjšimi in manj zahtevnimi.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Veliko vam bo pomenilo dobro družinsko vzdušje. S svojimi bližnjimi se pogovorite o načrtih, ki so vezani na skupno dobro. Posvetite se tudi svojemu počutju, pijte veliko vode in se rekreirajte.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V ljubezni vas čaka veliko spontane romantike, ki bo ogrela vaše srce. Razvajajte se v dvoje in uživajte. Čas izkoristite tudi za pogovore o skupni prihodnosti. Določene stvari je potrebno razjasniti.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Posvetite se svojim prehranjevalnim navadam in slabim razvadam. Energije so vam naklonjene, da zberete moč in jih spremenite. S tem boste veliko naredili za sebe in za svoje splošno dobro počutje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Vaše počutje ne bo ravno najboljše. Obdajte se z dobrimi prijatelji in bodite veseli, da jih imate. Povejte jim, da jih cenite in se zahvalite za njihovo podporo. V ljubezni vam časi niso naklonjeni in s tem se sprijaznite.