Numerološki vpogled za 14.01.18

Slika: Pixabay

Današnji dan je kot nalašč za počitek in za nedeljske dejavnosti. Zabavajte se v družbi vaših najdražjih, prijateljev in se skupaj udeležite kakšne športne aktivnosti. Na današnji dan delujeta dve števili, ki sta si nasprotujoči, zato lahko povzročata težave pri gibanju. Pa vendar to ne pomeni, da se priporoča, da cel dan poležavate. Pravzaprav velja, da boste imeli več težav, če boste mirovali in pazili, kot če boste telesno aktivni. Izživite svoje želje po igri in dovolite svojemu notranjemu otroku, da pride na plan.

Dan le preživite z družino in izkoristite nedeljo za druženje, izlet in skupno zabavo. Odlično bi bilo, če bi bilo to druženje v povezavi z gibanjem in aktivnostjo. Radost, zabava in smeh naj zaznamujejo ta dan, otroci pa bodo prejeli neprecenljivo izkušnjo, ki jim bo za vedno ostala v spominu.

S skupnim preživljanjem časa, pa naj bo to pohajkovanje po bližnjih hribih ali kopanje v bazenu, bo delovalo zelo povezovalno tudi na področju partnerstva. Smeh in dobro razpoloženje vaju bo povezalo še bolj, pozabila bosta na zaskrbljenost zaradi prihodnosti, ki vaju spremlja preostale dni. Strah pred prihodnostjo velikokrat pripelje do odpovedovanja užitkom in izgubo občutka živosti. Energije dneva so optimistične, zato jih le izkoristite.

Samski boste imeli danes več uspeha v prijateljstvu kot v partnerstvu. Vendar pa to ne pomeni, da se iz tega prijateljstva kasneje ne more razviti kaj več. Velja namreč, da so zveze, ki temeljijo na prijateljstvu, ponavadi najmočnejše in najlepše.

Če ste podjetnik in boste tudi danes aktivni na poslovnem področju, potem povabite svoje poslovne partnerje na kakšno športno prireditev. Na poslovno in poklicno uspešnost, kot zelo pomemben dejavnik, vpliva tudi zabava s smehom. Nato pa pogumno pridite s prošnjo na dan in verjetno bo uslišana.

Na finančnem področju naj vas danes vodi zavedanje, da posojanje ali sposojanje denarja ni slaba stvar. Če vas nekdo prosi za denar, ga posodite, v mejah svojih finančnih zmožnosti; če denar potrebujete, zanj zaprosite. Sposojen denar bo povrnjen. Sposobnost sodelovanja in medsebojne pomoči naj se izrazi tudi na področju denarja.

Za današnji dan velja, da bolj kot boste fizično aktivni , bolj boste optimistični in notranje zadovoljni. Prav fizična aktivnost pa ohranja vaše telo v dobri kondiciji in zelo pripomore k zdravju. Pri tem le pazite, da ne boste pretiravali in skušali nadomestiti aktivnost za cel teden nazaj. Torej, vsak dan po malo, pa bo.

Želim vam lep in uspešen danTjaša ?.