Numerološki vpogled za 13.01.18

Slika: Pixabay

Današnji dan bo s seboj prinesel več optimizma in polni boste načrtov, kar je dobra popotnica za prihodnje dni. Pričakujete lahko novice, nad katerimi se boste zamislili, poleg tega pa bodo v vas zbudile določena vprašanja. Odgovori na ta vprašanja, vam bodo pokazali ali vam načini, s katerimi želite doseči svoj cilj, prinašajo korist oz. kaj vam sploh prinašajo in zakaj si želite to, kar si želite. Odgovori največkrat pridejo, ko utišate um, zato dodajte še prakticiranje meditacije, joge, pojdite v fitnes ali na ples. Umirili boste um, pa še nekaj boste naredili za svoje zdravje.

Morda je danes dan, ko boste spoznali, kaj vas vleče nazaj, da ne morete naprej. Včasih se je treba najprej nečemu odreči, da dobimo nekaj novega. Zato danes zaprosite za tisto, kar potrebujete in prisluhnite potrebam drugih. Na poslovnem področju razmislite, da bi danes priredili kakšno brezplačno predstavitev, ponudite kakšen popust ali večjo ugodnost. Vzemite to kot energetsko naložbo za prihodnje poslovanje. Poprosite za pomoč, še posebej, če se vam je kje zataknilo. Verjetno jo boste dobili. Na vas je ali boste danes aktivni in boste kaj postorili ali pa boste le govorili in imeli dober namen.

Na finančnem področju previdno in danes nikar ne kupujte večjih stvari. Če že res morate, potem raje kupite rabljene stvari. Dan tudi ni naklonjen podpisovanju materialnih ali poslovnih pogodb. Ne bodite presenečeni, če boste danes kakšno stvar dobili, kar tako.

Lahko pa tudi vi daste nekaj vašim otrokomdovoljenje, da počnejo tisto, kar vam ni najbolj všeč. To se predvsem nanaša na stvari, ki niso nevarne ali prepovedane. Včasih je treba nahraniti tudi senčno stran naše osebnosti. Dejstvo je, da sta v nas obe – svetla in temna, in hraniti je treba obe. Zakaj? Če se boste osredotočali le na dobro stran svoje osebnosti, vas bo temna nepričakovano presenetila ob najbolj neprimernem trenutku. Lep primer tega je zgodbica, ki govori o notranjem boju med dobrim in hudobnim volkom? Ko vnuk vpraša svojega dedka, kateri volk zmaga, mu le ta odgovori: »Oba.« To sta sončni in senčni del v vsakem od nas. Dokler smo živi, imamo oba. Če hranimo le dobri del, nas bo senčni del nepričakovano napadel in si vzel pozornost takrat, ko bo to najmanj primerno. Če damo nekaj pozornosti tudi senčnemu delu, mu damo ravno dovolj energije, da je zadovoljen in nam ne povzroča nepričakovanih napadov. Omogočite to izkušnjo tudi svojim otrokom.

Na partnerskem področju lahko danes postavite sebe nekoliko ob stran in naredite nekaj za svojega partnerja. V današnjem dnevu imate priložnost, da s pravimi besedami pozdravite marsikatero rano. Storite to to sami od sebe, ne čakajte, da vas partner prosi. Samski boste danes odplavali v svoj sanjski svet, kjer boste sanjarili o svojih visokih ciljih in idealnem partnerju. To ne pomeni, da se v družbi ne boste dobro zabavali, le idealne osebo ne boste srečali.

Drugače pa je ta sobota kot naročena za preživljanje časa s prijatelji ob kakšni športni aktivnosti ali na celodnevnem izobraževanju s področja duhovnosti in osebnostne rasti. Zvečer pa se potem vsi zberete nekje na toplem, kjer odigrate igrico Jaz sem in se tako še dodatno povežete in dvignete počutje.

Želim vam lep in uspešen dan, Tjaša ?.