Današnje energije zelo podpirajo sodelovanje, druženje in izmenjavo idej. Skupaj s člani družine, sorodniki, prijatelji ali sodelavci, združite moči in na ta način pridobite nove zamisli ali predloge, kaj in kako ukrepati na poslovnem področju. Lahko se ta pomoč udejanji tudi kot fizična pomoč. Če rabite uslugo ali imate namen koga prositi za pomoč, danes je dan za to. Predvsem pa danes več poslušajte in manj govorite. Prav lahko se namreč zgodi, da boste v velikem zanosu začutili željo po napihovanju in dokazovanju svoje pameti, kar pa je lahko past. Če boste preveč v tem, lahko zgrešite darilo, ki bi vam bilo dano, če bi le poslušali. Poleg tega pa je pretirana samohvala v večini primerov le kamuflaža za dvom v lastno vrednost. Bolj kot je oseba glasna, nagnjena k perfekcionizmu, bolj si v resnici upa živeti in večji je dvom. Besede so zelo močno orodje ali orožje, v kakšne namene jih boste uporabili, pa je odvisno od vas.

Besede naj bodo danes namenjene tudi izražanju naklonjenosti in ljubezni na partnerskem področju. Partnerja lahko presenetite tudi s sporočilcem, drobno pozornostjo, ki mu bodo ogrele srce. Samski boste prav danes morda spoznali osebo, ki vas bo popolnoma očarala. Vendar pa morate za to v družbo in odpreti vrata druženju, saj življenje čaka na vas. Morda ta oseba ne bo tista prava, kljub vsemu pa se imate lahko zelo lepo.

Dan bo še lepši, če ga boste preživeli v družbi svojih otrok in drugimi sorodniki ali pa če boste za starše opravili kakšno težje fizično delo. Morda vam bolj ustreza skupno pohajkovanje ali drsanje. Za lepe skupne trenutke res ni treba zapraviti celega premoženja. Zvečer pa se zberite v skupnem prostoru in odigrajte igrico Jaz sem. Pozitivna energija bo prijala vam in vašim otrokom.

Morda na to druženje s seboj vzamete tudi prijatelja. Ali pa se z njimi srečate tekom dneva, na kakšnem dobrem kosilu, greste z njimi na smučanje, drsanje,… Katerakoli aktivnost bo primerna, da vam bo le prijetno skupaj.

Na finančnem področju boste danes nekoliko bolj radodarni in brez težav boste odprli denarnico, še posebej če bo denar namenjen vam ali vašim dragim. Previdno danes pri podpisovanju materialnih in poslovnih pogodb, saj je velika verjetnost, da boste kasneje imeli občutek, da so vas izkoristili. Še bolje bo, če danes nič ne podpisujete. Prav tako se danes s sorodniki ne dogovarjajte glede delitve premoženja ali dedovanja. Prestavite jih na drug dan.

Dan bo v duhu druženja, skupnih aktivnosti in sodelovanja. Prisluhnite, kaj vam bližnji govorijo, morda se v njihovih besedah skriva zaklad.

Želim vam lep in uspešen danTjaša ?.