Numerološki vpogled za 06.01.18

Slika: Pixabay

Sobota je Saturnov dan, kar pomeni, da je to dan za resno delo, urejanje in pridnost. In današnja sobota je energijsko še posebej usmerjena v pospravljanje in čiščenje stanovanja pa tudi izvajanju manjših popravil. Dan je primeren, da naredite čistko in iz svojega stanovanja odstranite stvari, ki vam ne služijo več in tako naredite prostor za nekaj novega. Med pisanjem sem takoj pomislila, kako se to lepo in takoj za tem, koliko je to dela. Če vam finance to omogočajo, si priskrbite pomoč. Če to ne gre skozi, vključite prijatelje in družino. Medsebojna pomoč – ta vikend pljunete v roke pri vas, naslednji teden pri drugem prijatelju in se tako rotira. Tako boste vi manj utrujeni, telo vam bo hvaležno, saj se bo delo porazdelilo.

Vključite tudi partnerja. Vsak od vaju naj postori to, kar lahko in kar zmore. Urejen dom, v katerem se počutite prijetno, je prav tako eden od načinov izražanja ljubezni. Opravite dela, za katera vas partner prosi že nekaj časa, pa ste odlašali – štejejo tudi drobna opravila. Tako boste preprečili, da bi majhna stvar postala problem.

Spremenite čiščenje in pospravljanje v nekaj zabavnega, v dogodek. Vključite vanj tudi otroke. Če boste opazili njihov trud, jih po opravljenem delu pohvalili in nagradili, vas bo skupno čiščenje morda celo povezalo.

Na pomoč pri pospravljanju pokličite prijateljico. Predlagajte izmenjavo medsebojne pomoči, morda ji bo pa ideja všeč. Vmes bosta lahko neomejeno klepetali in tako, pozabili da pospravljata ?. Delo bo opravljeno mimogrede, stanovanje čisto, vidve pa z olajšano dušo.

Prizadevni in vztrajni boste tudi na poslovnem področju oz. v službi, kar bo opaženo in se vam bo obrestovalo. Podjetniki se danes posvetite rutinskim in intelektualnim delom, ki vam ne dišijo najbolj, a morajo biti opravljena. Finančno bo za današnji dan značilno, da se bomo vsi oklepali denarja, zato nikar nikogar ne prosite za finančno pomoč. Bolj kot ne bo dane vsak denar kupčkal in ta kupček silovito branil.

Na zdravstvenem področju se danes posvetite razgibavanju. Zaradi rutinskega dela so pri vas in vseh ostalih, na udaru vedno ene in iste mišice, zaradi vedno enake drže prihaja do deformacij skeleta. Zato si tudi med delom privoščite nekaj razteznih vaj, vpeljite v delo krajše pavze. Po delu si privoščite plavanje, ki zelo blagodejno vpliva na vaše mišice in skelet. V primeru večjih težav se odpravite k zdravniku.

Bodite hvaležni za to, kar imate, preden to postane nekaj, kar ste nekoč imeli.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.