Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu vas čaka nekaj neprijetnih novic. Spoznali boste, da ste o določeni osebi imeli napačno mnenje. To vas bo prisililo v umik. Ne zamerite si, da ste se tako zmotili. Svojo drugo plat je zelo dobro skrivala.


BIK (21.04.-21.05)

 

Določena oseba v vas vidi veliko pozitivnih lastnosti. Počuti se krivo za napake, ki so bile storjene v preteklosti. Iskreno ji je mar za vas, vendar pa ne troši svojega časa na ljudeh, ki ne čutijo enako. Čas je da jo povabite na kavo. Na splošno je teden odličen za ljubezen, lahko bi spoznali, kdo je vaša sorodna duša.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Želeli boste obnoviti stike z nekom iz vaše družine, saj obžalujete, da se je vajina vez zrahljala. Tudi za finančne zadeve bo teden uspešen. Kljub temu, da bo kar nekaj izdatkov, boste vedeli, da denar vlagate pametno.


RAK (22.06.-22.07)

 

Imeli boste občutek, da je vaše ljubezensko življenje obstalo na mestu. Razočarani boste in zagrenjeni. Naj vas to ne oddalji od novih priložnosti, ki vas čakajo za ovinkom. V službi bodite skoncentrirani. Previdno, obstaja večja možnost napak.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Čutili boste notranji nemir in nezadovoljstvo. Ujeti boste v ustaljeno rutino, ki vas bo spravljala ob živce. Razmislite o svojih prioritetah ter tudi obveznostih in dolžnostih. To vam bo pomagalo zaživeti drugačno življenje.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

V vaše življenje bo vstopila nova oseba. Začutili boste takojšnjo privlačnost, ki vam ne bo dala spati. Veliko boste razmišljali o tej osebi. Naj se stvari ne ustavijo le pri vašem razmišljanju. Potrebno bo storiti prave korake.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Teden je primeren za urejanje finančnih zadev. Prednost dajte tistim, ki zajemajo večje izdatke. Z malo sreče bi lahko stvari obrnili sebi v prid. Izogibajte se osebe, pri kateri imate občutek, da ni iskrena. Saj boste kmalu spoznali njen pravi interes.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Čas bo za iskren pogovor s prijateljem. Niste ravno prepričani, če sta še enakih misli. Potrebujete nekaj ključnih informacij, da boste lahko spet načrtovali svojo prihodnost. Ne pričakujte pa, da se vam bo ta oseba podredila.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Deležni boste občudovanja nekoga izmed vaših bližnjih. To bo pozitivno vplivalo na vašo samozavest. Hvaležni boste za topel odnos, ki ste ga deležni, kljub temu, da v sebi veste, da ste v preteklosti storili tej osebi krivice.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Pazite na svoje počutje. Tudi sami boste zaznali, da na tem področju niste najbolj stabilni in začelo vas bo skrbeti. Največ boste storili za sebe, če se odločite za krajši počitek ter polnjenje baterij v naravi.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Nekdo se vam bo zameril. Svojo jezo boste stresli tudi na druge. Pazite, da se ne ujamete v začaran krog jeze in zamer. Namreč, če se boste znašali nad drugimi, vas hitro lahko doletijo posledice.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Zmedeni boste. Čustveno področje ne bo najbolj stabilno. Iskali boste rešitve, ki pa ne bodo obrodile sadov ali pa bodo rezultati skromni. Vse skupaj vas bo spravljalo ob živce. Sprijaznite se z nastalo situacijo ter uživajte svoje življenje.