Tedenski horoskop za obdobje od 15.7. do 21.7.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu se boste posvetili odkrivanju novih področij. Že nekaj časa vas vleče v različne smeri, sedaj pa boste našli čas, da jih podrobno raziščete. Teden je dober za finance in vaše splošno počutje.


BIK (21.04.-21.05)

 

Razočarani boste nad dogodki na vašem ljubezenskem področju. Občutek boste imeli, da vam je neka oseba vlivala lažno upanje. Na dogodke poglejte z distanco, saj vam bo to pomagalo, da stopite na trdna tla.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Ne izgubljajte časa z ljudmi, ki si vaše družbe ne zaslužijo. Izogibajte se hinavščini in nepravih prijateljev. Kar nekaj je ljudi v vaši okolici, ki niso iskreni. To čutite, vendar si želite, da bi bilo drugače.


RAK (22.06.-22.07)

 

Pričakujete nekaj manjših finančnih težav. Naredite načrt, kaj je tisto, kar nujno potrebujete, nepotrebne izdatke pa omejite. Bolj, ko boste skromni, prej boste splezali na zeleno vejo, kar bo izboljšalo tudi vaše psihično počutje.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Znašli se boste v družbi osebe, ki vas bo neznansko privlačila. Če ste samski, se brez zadržkov prepustite druženju. Vezani pa dobro premislite, v kaj se spuščate, saj bi lahko storili usodno napako.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Preudarnost na področju financ bo začela kazati sadove. Lahko si boste privoščili nekaj, kar ste že dlje časa imeli v mislih. V kratkem se obeta tudi večja prelomnica, ki bo vplivala na vaše življenje v prihodnje.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Oseba, ki vam je blizu, vas bo presenetila s slabimi novicami. Informacije, ki jih boste izvedeli, bodo podrle iluzijo, ki ste jo gojili. Nov pogled vam bo omogočil, da se izognete težavam, ki ste jih slutili že nekaj časa.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Pred vami je miren in stabilen teden, kjer se boste lahko posvetili tekočim obveznostim. Ustaljena rutina vam bo ugajala, zadovoljni pa boste tudi z opravljenim delom. Uživajte v dnevih, ko vam stvari tečejo gladko.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Privoščite si počitek, morda celo tudi krajši dopust. Psihično se razbremenite in  začnite delati na fizični kondiciji. Kljub temu pri naporih ne pretiravajte, vsaj  dokler spet ne pridete v ustrezno formo.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Odličen teden za nove začetke. Z veseljem se boste družili z ljudmi, ki ste jih ravno spoznali. Vedeli boste, da se v teh poznanstvih lahko skrivajo tudi trajne vezi. Samski boste iskali tudi novo ljubezen.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Večkrat vam bo prišla na misel oseba iz preteklosti. Želeli si boste obnoviti stike, strah pred zavrnitvijo pa vas bo držal na mestu. V kolikor ste stvari dobro premislili, ne bo šlo drugače, kot da sami storite prvi korak.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Začnite s pripravami na dopust. Poiščite varianto, ki bo vsem najbolj ustrezala. V kolikor boste imeli občutek, da nekdo preveč uveljavlja lastne želje, pa se brez sramu postavite zase. Previdno v ljubezni, saj bo z vami iskala stik oseba iz preteklosti.