Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Ta teden boste dali večji poudarek svojemu videzu. Začeli boste delati na sebi, kar se bo poznalo na vaši fizični in psihični moči. Občutek boste imeli, da napredujete. Lahko si privoščite nagrado.


BIK (21.04.-21.05)

 

Nekdo vas že nekaj časa opazuje. Zdite se mu simpatični, zato si vas želi bolje spoznati. Sami pa v tem trenutku niste prepričani, da si želite nekaj novega. V kolikor občutek ni pravi, se raje posvetite karieri.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

V tem tednu vas čaka kar nekaj nevšečnosti, ki so povezane s financami. Občutek boste imeli, da ste se tega področja lotili preveč lahkotno. Svoje napake boste obžalovali, vendar vam to ne bo prineslo rešitev.


RAK (22.06.-22.07)

 

Razmislite o svoji prihodnosti. Kdo je tista oseba, ki bi ostala z vami v dobrem in slabem. Čas morda namenjate napačnim ljudem – takim, ki vam niso dovolj predani. Raje se odločite za malo družbe, vendar naj bo ta kvalitetna.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Občutek boste imeli, da stvari ne gredo po načrtu. Oseba, ki ste jo kovali v zvezde, vas bo razočarala. Čas je, da se umaknete v samoto in se posvetite aktivnostim, ki vam bodo vlile novo upanje.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Preveč boste razmišljali o preteklih dogodkih. V novi simpatiji ne iščite osebe, ki ste jo nekoč ljubili. Gre za povsem novo osebo, ki si zasluži svežo priložnost, tudi zato, ker do vas goji iskrena čustva.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Razmere v sorodstvu se bodo zaostrile. Na dan bodo prišle govorice, za katere se naprej dobro prepričajte, da so resnične. Pustite drugi strani, da pove svojo plat zgodbe, ob enem pa vse skupaj dobro preverite.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Posvetite več časa svojim prijateljem. Nekdo ima občutek, da ga zanemarjate. Vajin odnos se je ohladil, vendar pa vseeno obstaja iskrena naklonjenost, ki bi vaju lahko ponovno povezala. Z nekaj vloženega truda je mogoče ponovno zbližanje.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Ne ponavljajte starih napak. Nekdo se je preveč žrtvoval za vas, čeprav si tega niste ravno zaslužili. V kolikor bo spoznal, da nove priložnosti niste cenili, se lahko vajin odnos korenito spremeni.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Ta teden je namenjen delu na sebi, zato boste veliko časa  vložili v svojo fizično podobo. Razmislite o konjičku, ki vam bo pomagal ohranjati fizično kondicijo, ob enem pa vam bo pomagal, da se boste dobro počutili v svojem telesu.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Z dogajanjem v vašem partnerskem odnosu ne boste ravno zadovoljni. Občutek boste imeli, da se nekdo dela norca iz vas. Jasno boste postavili svoje meje, kljub temu pa boste čutili določeno razočaranje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Uspešno boste rešili zaplete iz preteklosti, uspeh pa bo vplival tudi na vaše finance. Posvetite se opravkom, ki jih že dlje časa prelagate in se ne obremenjujte preveč z težavami na vašem ljubezenskem področju.