Tedenski horoskop za obdobje od 5.11. do 11.11.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu boste opazili slabo voljo ljudi v vaši bližini. Njihovo negativno razpoloženje bo vplivalo tudi na vaše počutje. Na svojo čustveno stabilnost lahko vplivate s športom, meditacijo, sprehodi.


BIK (21.04.-21.05)

 

Posvetili se boste druženju. Samski bi radi spoznali novo simpatijo, medtem ko bi vezani radi razširili svoj krog prijateljev. Občutek boste imeli, da so ljudje postali preveč nezaupljivi, zadržano vedenje drugih pa bo podrlo vaše načrte.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

V tem tednu boste pod močnim pritiskom. Zdelo se vam bo, da niste kos vsem vašim obremenitvam, zato boste postali razdražljivi in tečni. Vse to bo vplivalo na vaše odnose. Ne zamerite bližnjim, ker vam bodo iskreno povedali, kaj jih moti.


RAK (22.06.-22.07)

 

Energije so vam naklonjene pri postavljanju novih življenjskih ciljev. Oseba, ki vam bo zelo blizu, vam bo priskočila na pomoč. Hvaležni ji boste za njen čas. To ji tudi pokažite.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Čustveno področje vam bo povzročalo preglavice. Oseba, s katero ste se dobro razumeli dlje časa, vam bo pokazala pravi obraz. Razočarani boste nad njeno sebičnostjo, jasno vam tudi, da do vas ni bila iskrena.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Razmišljali boste o spremembi okolja. To velja za zasebno in poslovno življenje. Energije vas podpirajo pri menjavi službe, napredovanju, dodatnem delu. Premislite ali jih boste izkoristili.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Preudarne tehtnice se boste znašle v zagati. Kljub temu, da običajno hitro najdete rešitve, vam dotična situacija ne bo dala miru. Težko se boste odločili prav, saj vam bo jasno, da v vsakem primeru nekaj izgubite.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Občutek boste imeli, da nekdo ne misli resno, vendar temu ne bo čisto tako. Pogovorite se z dotično osebo in ji s tem dajte priložnost, da pojasni svojo plat zgodbe. Presenečeni boste nad njenimi načrti. Pomagajte ji pri realizaciji.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Zadovoljni boste s svojimi načrti. Dobro ste se pripravili na spremembe, nove poti, plane za prihodnost. Nov način razmišljanja vam bo korenito pomagal pri doseganju ciljev. Žal vam bo, da se tega niste lotili že prej.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Bodite previdni pri podpisovanju papirjev, pogodb in drugih uradnih dokumentov. S tem si boste prihranili težave v prihodnosti, ki so vezane na trenutno pomanjkanje informacij. Niste poučeni o zadevah, ki so za nekoga drugega samoumevne.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Razočarala vas bo oseba, ki vam je bila zelo pri srcu. Spraševali se boste o njenih namenih z vami in dvomili v njeno iskrenost. Naj to ne vpliva na vaše prihodnje odločitve. V vaši bližini so osebe, ki vam želijo iskreno dobro.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Občutek boste imeli, da se svet okoli vas podira. Presenečeni boste nad hitrostjo sprememb. V kolikor boste imeli občutek, da je sprememb preveč, se za nekaj časa umaknite iz dogajanja in pustite, da se stvari odvijejo po svoje.