Tedenski horoskop za obdobje od 29.10. do 4.11.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pripravite se na praznike. V tem tednu vas čaka nekaj več druženja kot je običajno, ob enem pa boste izvedeli kar nekaj novih novic. Določenim ljudem boste zamerili, da niso bili iskreni do vas.


BIK (21.04.-21.05)

 

Odličen teden za nove začetke. Z veseljem se boste družili z ljudmi, ki ste jih spoznali na novo. Vedeli boste, da se v teh poznanstvih lahko skrivajo tudi trajne vezi. Vloženega časa ne boste obžalovali.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Privoščite si počitek, lahko tudi krajši dopust. Psihično se razbremenite in začnite delati na fizični kondiciji. V kolikor vas vleče v duhovne vode, si pazljivo izberite pravo tehniko.


RAK (22.06.-22.07)

 

Čustveno napet teden, ki je pred vami, bo vplival na vaše splošno počutje. Žal vam bo, da ste nekomu pustili, da vas tako zelo vrže iz tira. Ob teh dogodkih pa boste spoznali, da ste veliko bolj ranljivi, kot ste mislili.


LEV (23.07.-23.08.)

 

V tem tednu boste v centru pozornosti. Predvsem mlajše generacije vam bodo izkazovale svojo naklonjenost. Lepo se vam bo zdelo, da ste tako oboževani, kljub vsemu pa boste nesebično delili svojo pomoč.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Že nekaj časa iščete tisto pravo osebo, ki bo ob vas celotno življenje. Za seboj imate kar nekaj težkih izkušenj, ki so vas osebnostno zaznamovale in izoblikovale. Bodite previdni, vendar ne preveč. To vas lahko stane dobrih odnosov.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Iskali boste nove obremenitve in izzive  na intelektualnem področju. Občutek boste imeli, da so vam stvari nekako ušle iz rok. Želeli si boste vlagati vase, istočasno pa boste pričakovali rezultate svojega truda.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Nekdo se vam bo izjemno prikupil in pogrešali boste njegovo bližino. Spraševali se boste ali ta oseba čuti enako. Pazite, da ne boste prezrli očitnih stvari, saj še ni čas, da nad vsem skupaj obupate.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Vaš partner bo do vas deloval zelo vzvišeno. S svojo nadutostjo in  nesramnim obnašanjem se vam bo zameril. Dobro bi bilo, da ga pravi čas ustavite, preden se vse skupaj razvije v večje težave.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Iskali boste področje, ki bo zapolnilo vašo notranjo praznino. Ne obupajte prehitro nad začetim, saj dobro veste, kaj je tisto kar vam leži. Prav tako vam dolgoročno lahko prinese želeno izpolnitev.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Občutek boste imeli, da se vam podira svet. Vse kar ste gradili, ste gradili premišljeno. Ker določene stvari ne bodo potekale po vaših načrtih, se vas bo loteval obup. Ne pustite negativnim mislim, da vas prevzamejo.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Na ljubezenskem področju boste pristali na trdnih tleh. Odločili se boste, da ga za nekaj časa pustite pri miru, svoj čas pa boste raje posvetili ljudem, ki so vam iskreno naklonjeni. Na račun tega, boste lepo preživeli praznike.