Tedenski horoskop za obdobje od 22.10. do 28.10.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Odličen teden za raziskovanje novega. Kar nekaj je področij, ki vas veselijo in katerim lahko posvetite svoj čas. Prav tako ne boste pozabili na ljudi, ki vam veliko pomenijo. Hvaležni vam bodo za vašo skrb.


BIK (21.04.-21.05)

 

Preveč ste zaupljivi. Bodite previdni pri ljudeh, ki jih ne poznate dovolj dobro. Lahko vam škodujejo, ni pa nujno, da bo to storjeno namenoma. Vseeno novih težav ne potrebujete. Posvetite se raje urejanju starih.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

V vaše življenje bo prišla oseba, ki vam bo zelo blizu. Občutek boste imeli, da se poznata že od nekdaj. Kljub temu bi bilo dobro, da obdržite nekaj distance, saj ne veste, s kom imate opravka.


RAK (22.06.-22.07)

 

Uživajte v rekreaciji in v sproščanju v dvoje. Družba vam bo dobro dela, na ta način pa boste tudi okrepili vezi. Bodite iskreni in povejte kaj vas moti, saj določene zamere že nekaj časa držite v sebi.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Pred vami je odličen teden za ljubezen, obnovile se bodo stare iskrice in strasti. Občutek boste imeli, da je nekdo ponovno na vaši strani, stare zamere pa bodo pozabljene. Žal vam bo, da je sploh prišlo do njih.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Ta teden razvijajte svoje poslovno področje in se posvetite novim idejam in dolžnostim. Energija, ki jo boste vložili, se vam bo hitro povrnila. V kratkem je možen uspeh, vi pa boste veseli, da se je vse tako dobro izšlo.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Na ljubezenskem področju ne boste vedeli pri čem ste. Oseba, ki ste jo imeli radi ali pa jo še vedno imate, vam ne bo v enaki meri vračala čustev. Razočarani boste, ob enem pa boste dobili priložnost, da začnete nekaj novega.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Področje financ vam je nekoliko ušlo iz pod nadzora, na kar vas bo opozoril nekdo od bližnjih. Iskali boste nove vire zaslužka, ob enem pa tudi nove načine za izpopolnjevanje sebe. Previdno tudi na cesti. Slaba koncentracija vam lahko naredi težave.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Včasih ste preveč usmerjeni sami vase. Nekdo vam bo želel dobro, pa ga ne boste poslušali. Preden se uprete njegovim poskusom pomoči, se umaknite in razmislite o novih informacijah.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Občutek boste imeli, da se z nekom nikakor ne morete ujeti. Vsi poskusi zbliževanja bodo padli v vodo in žal vam bo, da ste edini, ki mu je iskreno mar. Umaknili se boste in priložnost dali ljudem, ki vam stojijo ob strani.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Z veseljem se boste lotili novih poslovnih načrtov. V službi boste blesteli, ob enem pa niti sami ne boste vedeli, zakaj vam vse skupaj toliko pomeni. Naj se vam vložena energija pozna tudi na financah.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Občutek boste imeli, da nikomur ni iskreno mar za vas. Ljudje, ki so vam bili nekoč zelo blizu, so se oddaljili. Tudi sami ste postali preutrujeni za druženje. Potrudite se, da izboljšate odnose. Tudi preko iskrene komunikacije.