Tedenski horoskop za obdobje od 2.6. do 9.6.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pred vami je prijeten teden. Poletno vzdušje bo pozitivno vplivalo na vaše razpoloženje, vplivi planetov pa bodo dvignili vašo samozavest. Zadovoljni boste s svojimi dosežki in zavedali se boste, da ste si dobro tlakovali pot naprej.


BIK (21.04.-21.05)

 

Teden, ki je pred vami, bo zelo deloven. Čaka vas kar nekaj obveznosti, ki bodo vplivale na vaše fizično počutje. Razmislite ali se morda ne naprezate preveč ter s tem uničujete svoje zdravje? Tudi področje ljubezni bo težavno, čaka vas nekaj slabih novic.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Našli boste novo veselje na področju, ki vam je bilo pred tem dokaj neznano.  Navdušenje, ki ga boste občutili, bo presenetilo tudi vas same. Vse skupaj bo vaše misli odvrnilo od težav, ki jih boste za nekaj časa uspešno pustili ob strani.


RAK (22.06.-22.07)

 

Izogibajte se oseb, ki vam želijo slabo in ne sklepajte novih prijateljstev. Nekdo bi vas lahko negativno presenetil in vam škodoval bolj, kot bi mu to pripisali. Čaka vas nekaj pozitivnih sprememb na področju financ, v ljubezni pa manjše težave.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Težko se boste sprijaznili z realnostjo, vendar je čas, da stopite na trdna tla in si prihranite prihodnja razočaranja. Prosti čas posvetite aktivnostim, ki so vam v veselje. Na ta način boste izboljšali svoje splošno razpoloženje in misli usmerili v bolj prijetne stvari


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Določene device čaka čustveno naporen teden. Soočiti se boste morale z iluzijami, ki so povezane z vašim področjem ljubezni. Izogibajte se razčiščevanja z osebami, ki že nekaj časa niso več prisotne v vašem življenju.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Pred vami je daljše obdobje sprememb. Vse skupaj se bo odvijalo zelo hitro, na to pa ne boste pripravljeni. Dober načrt in jasna delitev obveznosti vam lahko olajšata dogajanje. Stvarem, ki jih ni mogoče imeti pod kontrolo pa pustite, da gredo svojo pot.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Pred vami je zanimiv teden za ljubezen. Partner vas bo presenečal s svojo domiselnostjo, zadovoljni pa boste tudi z trudom, ki ga vlaga v vajin odnos. Veseli boste, da vas je razbremenil skrbi, ki vas že nekaj časa spremljajo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Teden je odličen za učenje novih veščin.  Na voljo vam je tudi poklicno izpopolnjevanje. Razmislite o prednostih, ki vam jih novo znanje prinaša in se potrudite, da obveznosti izpolnite v rokih.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

V tem tednu vas čaka nekaj več druženja, kot je to za vas običajno. Kljub temu, da vam bo vse skupaj nekoliko odveč, boste znali najti svetle točke. Odpira se vam možnost za obnovitev starega prijateljstva.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Začeli boste razmišljati o svojih mladostniških željah, kar vas bo na nek način razdvojilo in zmedlo. Ne odlašajte s sprejetjem prave odločitve, saj le to nosite v srcu. Vse ostalo je samo mentalno zapletanje, ki vam jemlje energijo.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Trdno boste stali na realnih tleh, kar za sanjave ribice ni najbolj tipično. Sledili boste zastavljenim ciljem na materialnem, službenem in finančnem področju. Psihično to obdobje ni lahko, vendar boste zmogli vztrajati.