Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Poznali se bodo rezultati vloženega truda in z velikim zadovoljstvom boste opazovali doseženo. Teden bo minil v znamenju novih poznanstev, prav tako pa boste deležni presenetljivih novic, povezanih z vašim znancem.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pred vami je odličen teden za nove finančne priložnosti. Iskali boste poti, kako priti do novih prilivov, pri tem pa vam bo pripravljeno pomagati kar nekaj znancev. Hitro se bodo stvari začele odvijati v pravo smer.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Samski dvojčki, boste obžalovali nekatere pretekle napake. Pri nekom ste prehitro vrgli puško v koruzo, prav tako pa ste sebe predstavili v napačni luči. Težko boste popravili slab vtis. Vezani dvojčki boste uživali v stabilnih odnosih.


RAK (22.06.-22.07)

 

Preveč čustveno boste reagirali na napake svojega partnerja, zato vam bo lahko vašo razvajenost dolgoročno zameri. Poskusite odnos obdržati na trenutni točki, kljub temu, da vama ne gre najbolje.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Posvetili se boste odkrivanju čustvenih in duhovnih sfer. Privlačilo vas bo vse, kar je skrivnostno in težko razložljivo. Pripravljeni boste poizkusiti nove stvari, vendar pa pri tem ne boste najbolj vztrajni.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Preveč energije boste vlagali v službeno področje. Treba se bo sprijazniti, da ni vse odvisno od vas. S tem, ko se trudite bolj kot drugi, tudi podpirate njihovo lenobo. Ker ste zelo pravični, vas bo to spravljalo v slabo voljo.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Radi boste v družbi starih znancev in veliko vam bo pomenilo, da se ponovno povežete. Izkoristite pomoč planetov in okrepite stare odnose, pri tem pa pazite, da boste tokrat gradili bolj dolgoročno.  Pri financah previdno, nepremišljenost boste obžalovali.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Občutek boste imeli, da določene poslovne ideje stojijo na mestu. Polni boste zagona in motilo vas bo, da ni napredka. Kljub vsemu nekje v sebi veste, da je dobro počakati, zato ne pustite, da vas situacija spravlja ob živce.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Teden bo namenjen delu na sebi. Razmišljali boste o spremembi videza, hujšanju ali izboljšanju splošnega počutja. Vaš partner bo začel razmišljati, zakaj si tako želite spremembe. Ne pozabite mu pojasniti vzroka in svojih potreb.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Bodite posebej pazljivi pri sklepanju novih poznanstev, saj vas bo nekdo skušal prinesti okoli. Dobro preverite, s kakšnimi ljudmi imate opravka. V kolikor vanje ne boste prepričani je bolje, da se ne spuščate v nove začetke.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Nekdo vas bo skrivoma občudoval. Pokazali boste, da ste človek, ki zna razmišljati, da ste močni in sposobni. Naj vas vse skupaj ne odnese. Prevelik ego, bi lahko za nekatere deloval zelo odbijajoče.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Pred vami je odličen teden za ljubezen. Spoznali boste, da ste nekomu všeč in da vas spoštuje. Veseli boste, da ste naredili dober vtis, vendar pa si boste ob enem želeli več. Pustite času čas. Stvari se bodo razvile same od sebe.