Tedenski horoskop za obdobje od 13.5. do 19.5.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tednu pred polno luno boste začutili povečano željo po urejanju preteklih težav. Skušali boste rešiti nekaj, kar vas obremenjuje že dlje časa. Kljub temu, da boste začutili, da so prizadevanja enostranska, se boste borili za napredek na vam pomembnem področju.


BIK (21.04.-21.05)

 

Posvetite se meditaciji, raziskovanju sebe in svojih potencialov. V kolikor vas zanimajo duhovna področja, je teden odličen za delo z energijami. Pri financah bodite previdni. Prav tako se izogibajte razočaranj na področju ljubezni.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Občutek boste imeli, da vas nekdo skuša prinesti okoli. Kljub temu, da boste jezni in razočarani, boste svoje težave nosili v sebi. Na razčiščevanje situacije ne boste pripravljeni, kar bo vplivalo na vaše splošno počutje. Poskrbite vsaj za kvaliteten spanec.


RAK (22.06.-22.07)

 

Veselili se boste življenjskih sprememb. Občutek boste imeli, da se za vas začenja novo poglavje. Obdobje pred polno luno izkoristite za urejanje preteklih zadev. Po polni luni pa se sproščeno posvetite novim načrtom.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Posvetite se družinskim obveznostim. Z lahkoto boste prepoznali, kdo vas potrebuje oziroma je na nek način odvisen od vas. Namenite mu svoj čas, saj ga bo znal ceniti. V ljubezni vas čaka ohladitev, ki ne bo pričakovana.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Razčistite stvari z avtoriteto v vašem življenju. To je lahko vaš šef, vaši starši ali druga pomembna oseba. Povejte, kaj vas skrbi, o čem razmišljate in kaj vam želi na duši. Dobili boste več razumevanja, kot ga pričakujete.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

V zraku bo ljubezen. Veselje, novosti in nagajivost. Vse skupaj boste uspešno uporabili na čustvenem področju. Samski boste znali izkoristiti  novo priložnost. Kljub lepemu začetku pazite, da sanj ne zamenjate z resničnostjo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Posvetite se kreativnim projektom. Ideje, ki jih boste dobivali preko dneva, skrbno zapisujte. Potem pa izberite tisto, ki vas bo najbolj notranje zadovoljila. Obdobje je odlično za rast in napredek. Prepustite se toku življenja.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V družbi  ljudi ne boste preveč sproščeni. Občutek boste imeli, da niste sprejeti, kljub temu, da imate o sebi dobro mnenje. Na stvari poglejte realno. V kolikor vas bo energije okolice preveč obremenjevala, se za nekaj časa umaknite iz nje.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Posvetite se svojemu čustvenemu področju. Partner ima občutek, da ste ga zapostavili. Med vama bo zaznati neko napetost, jezo, zamere. Energije  vas bodo spodbujale k njihovi sprostitvi. Kljub temu, da teden ne bo lahek, bo prinesel pozitivne spremembe.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Začutili boste, da se gibljete v družbi ljudi, ki ste jih prerasli. V kolikor vam njihova bližina ne ustreza, se odločite za umik. Pojasnilo ni potrebno. Stvari boste urejali kasneje, ko boste prepričani, če so sprejete odločitve prave.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Na čustvenem področju vas čaka manjša sprememba. V vašem življenju se bo pojavila simpatija, ki vas bo spravljala v dobro voljo. Kljub temu, da oseba ne ustreza vaši predstavi o partnerju , boste vseeno uživali v izkazani naklonjenosti.