Tedenski horoskop od 12. do 18.11.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Sprejeli boste večjo odločitev. Le ta bo imela posledice tudi na vašo prihodnost, zato vas bo skrbelo, če je odločitev prava. Skrajni čas je, da naredite spremembo, ki vas bo osebnostno nadgradila.


BIK (21.04.-21.05)

 

Zanimiv teden za ljubezen. V vaši bližini bo kar nekaj simpatičnih ljudi. Predvsem samski si boste želeli družbe, ob enem pa vas bo strah, da bi ponovili stare napake. Ne hitite in si vzemite čas, da drugo osebo dobro spoznate.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Posvetite se raziskovanju duhovnih sfer. Čakajo vas zanimiva odkritja, ki so vezana na vašo preteklost. Na ta način se boste lahko rešili omejujočih vzorcev, ki vas že nekaj časa držijo na mestu.


RAK (22.06.-22.07)

 

Pred vami je stresen in naporen teden. Veliko se bo dogajalo in težko boste sledili vsem spremembam. Bodite pozorni na napake pri delu, kot tudi na posledice vaših preteklih odločitev.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Posvetili se boste svoji družini. Občutek boste imeli, da ste se od njih nekoliko oddaljili. Žal vam bo, da je do tega prišlo, zato se boste za družinske odnose zelo potrudili. Pomagal vam bo tudi iskren pogovor.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Na čustvenem področju ne boste povsem zadovoljni. Obžalovali boste čas, ki ste ga vložili v napačno osebo. Naj vam bo to lekcija za prihodnje. Prav tako je čas, da se naučite biti popolnima iskreni.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Preudarne tehtnice se boste znašle v zagati. Kljub temu, da običajno hitro najdete rešitve, vam dotična situacija ne bo dala miru. Težko se boste odločili prav, saj vam bo jasno, da v vsakem primeru nekaj izgubite.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Občutek boste imeli, da nekdo ne misli resno, vendar temu ne bo čisto tako. Pogovorite se z dotično osebo in ji s tem dajte priložnost, da pojasni svojo plat zgodbe. Presenečeni boste nad njenimi načrti. Pomagajte ji pri realizaciji.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Zadovoljni boste s svojimi načrti. Dobro ste se pripravili na spremembe, nove poti, plane za prihodnost. Nov način razmišljanja vam bo korenito pomagal pri doseganju ciljev. Žal vam bo, da se tega niste lotili že prej.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Bodite previdni pri podpisovanju papirjev, pogodb in drugih uradnih dokumentov. S tem si boste prihranili težave v prihodnosti, ki so vezane na trenutno pomanjkanje informacij. Niste poučeni o zadevah, ki so za nekoga drugega samoumevne.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Razočarala vas bo oseba, ki vam je bila zelo pri srcu. Spraševali se boste o njenih namenih z vami in dvomili v njeno iskrenost. Naj to ne vpliva na vaše prihodnje odločitve. V vaši bližini so osebe, ki vam želijo iskreno dobro.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Občutek boste imeli, da se svet okoli vas podira. Presenečeni boste nad hitrostjo sprememb. V kolikor boste imeli občutek, da je sprememb preveč, se za nekaj časa umaknite iz dogajanja in pustite, da se stvari odvijejo po svoje.