Tedenski horoskop od 10.6. do 16.6.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Pred vami je naporen teden. Čakajo vas nove obveznosti na področju dela, ki bodo zahtevale veliko vašega časa in energije. Potrebujete dober načrt, ki vam bo pomagal ohraniti mirno kri. Zanesite se predvsem nase.


BIK (21.04.-21.05)

 

Preko prijateljev boste spoznali zanimivo osebo. Veliko boste razmišljali o njej, težko pa se boste odločili ali je ona tista prava za vas. Z odločitvijo ne odlašajte predolgo, saj boste kasneje težko navezali stik.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Kar nekaj ljudi vas bo prosilo za usluge. Dobro razmislite, kdo vam bo za pomoč hvaležen in kdo vas poizkuša izkoristiti. Prišel je čas, da analizirate svoja prijateljstva in se odrečete tistim, za katera veste, da niso iskrena.


RAK (22.06.-22.07)

 

Teden bo namenjen druženju, športnim in kulturnim aktivnostim. Samskim se obeta novo poznanstvo. Kljub temu, da bo večji interes na vaši strani, z vztrajnostjo lahko osvojite srce nove simpatije.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Znašli se boste v situaciji, ki jo boste težko realno ocenili. Napačna presoja pa ima lahko škodljive posledice.  Bolj kot na dejstva, se zanesite na svoj občutek. Izogibajte se naglim odločitvam, vsaj dokler ne bodo znane vse okoliščine.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Pojavljale se bodo manjše težave, na katere boste reagirali zelo čustveno. Za okolico boste težavni in domači vam bodo zamerili vaše izbruhe. V svojih besedah ne pretiravajte, saj bodo imele trajne posledice.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Na ljubezenskem področju boste potrebovali pomoč znanca ali prijatelja. Le ta vam lahko predstavi osebo, ki jo že nekaj časa opazujete. Ko bo led prebit, se boste odlično znašli tudi sami, zato naj vam ne bo nerodno prositi za uslugo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Veliko energije boste vložili v reševanje starih zapletov, ki bodo ponovno prišli na dan. Vse skupaj vas bo spravilo v slabo voljo. Povečana raven stresa bo vplivala na vaše počutje in spanje. Vzemite si nekaj trenutkov in realno ocenite situacijo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V službi boste imeli opravka s težavnimi sodelavci. Ker niste konfliktna oseba, boste težko potegnili črto pred njihovo vsiljivostjo. Kljub temu pa ne pustite, da bi vas kdo žalil ali kako drugače posegal v vaše osebno dostojanstvo.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Prijatelji so vam lahko v veliko pomoč. Preko njihovih nasvetov lahko finančno napredujete. Prav tako vam bodo pomagale njihove veze in poznanstva. Na splošno je teden odličen za urejanje različnih finančnih zadev.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Pred vami so nove preizkušnje. Kljub temu, da se vam bodo zdele privlačne in da se boste zavedali, da lahko preko njih pridobite določene koristi, ne bodo skladne z vašimi načrti. Odločitev ali izzive sprejeti ali zavrniti je predvsem vaša.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Obžalovali boste nekaj odločitev, ki ste jih sprejeli v preteklosti. Kljub temu, da ste storili napako, se boste zavedali, da ste modrejši. Naučili ste se pomembne lekcije, ki vam bo v prihodnje pomagala, da boste lažje predvidevali posledice.