Vozil se je z natisnjenimi tablicami

Gorenjski policisti so minuli vikend trem udeležencem zasegli vozila. V enem primeru je bil voznik brez vozniškega dovoljenja in pod skoraj tremi promili alkohola (1,35 mg/l). V drugem primeru so policisti obravnavali voznika mopeda, ki najprej ni želel ustaviti. Moped ni bil registriran, na njem so bile nameščene »natisnjene« registrske oznake, voznik je bil brez vozniškega dovoljenja, podan pa je bil tudi sum vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Zato so mu policisti odredili tudi strokovni pregled, ki ga je mopedist odklonil. Še eno vozilo so policisti zasegli včeraj. Voznik je bil brez vozniškega dovoljenja.

Radovljiški policisti so v petek obravnavali tatvino denarnice, ki je bila neprevidno odložena. Storilec je z bančne kartice poskušal opraviti tudi dvig denarja. Na Jesenicah je bilo vlomljeno v stanovanjski objekt in odtujena fotografska oprema. V Bistrici pri Tržiču
je bilo vlomljeno v skupne prostore stanovanjskega objekta in odtujeno kolo. V Stiški vasi so policisti obravnavali poškodovanje panja, v Škofji Loki pa razbitje stekla na vratih objekta.

V petek je smučar drugemu smučarju zapeljal čez smuči, zaradi česar je ta padel in se poškodoval. V še eni nesreči na smučišču pa sta  včeraj pri slabši vidljivosti dva smučarja trčila.
V soboto so kranjski policisti obravnavali nesrečo pri delu. Delavec je pri delu na objektu padel z višine in se po podatkih policije lažje poškodoval.
Na Planini v Kranju je v petek opolnoči pogorel koš za smeti. Policisti postopek vodijo v smeri kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.
V soboto zjutraj je voznici na avtocesti zagorelo tovorno vozilo. Šlo je za manjši požar zaradi okvare.
Blejski policisti so v soboto popoldan obravnavali prijavo o spuščenem psu brez nadzora. Proti skrbnici živali poteka prekrškovni postopek zaradi opustitve nadzora nad živaljo.
Včeraj so kranjski policisti obravnavali občana, ki se je nasilno vedel na javnem kraju, s kršitvijo pa je nadaljeval tudi v intervenciji policistov. Policisti so ga pridržali in proti njemu
vodijo prekrškovni postopek.
Jeseniški policisti so včeraj obravnavali požar v kuhinji stanovanjskega objekta. Vnela se je hrana na štedilniku. Škoda ni nastala.
Dimniške požare so policisti obravnavali v Poljanski dolini, Kranju in Žirovnici. Požari niso povzročil škode.