Tedenski horoskop za obdobje od 8.7. do 14.7.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Povečalo se bo vaše zanimanje za kreativne dejavnosti. Preko tega boste našli del sebe, ki ste ga v preteklosti pozabili.  Tisti, ki iščete priložnost za zaslužek, lahko novo veselje dolgoročno tudi unovčite. Nove ideje si skrbno zapisujte.


BIK (21.04.-21.05)

 

Na finančnem področju se izogibajte večjim nakupom, kreditom, hipotekam. Na splošno vsemu, kar vas lahko dolgoročno spravi v težave. Bolj pozitivno za vas bo ljubezensko področje. Samski boste spoznali novo ljubezen.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Posvetite se fizičnemu počutju. Bolj pazite nase, na svoje telo in splošno počutje. Čaka vas nekaj manjših zapletov, vendar jih vzemite resno, saj prihajajo kot opozorilo ter opomin za vaše stare napake.


RAK (22.06.-22.07)

 

Ne prilivajte olja na ogenj, če niste seznanjeni s celotno situacijo. Lahko bi si nakopali dolgoročne zamere.  Na splošno se izogibajte obrekovanj, čustveno napetih situacij, prepirov in skrbno izbirajte svojo družbo.


LEV (23.07.-23.08.)

 

V službi boste pod drobnogledom. Skrbno opravite svoje obveznosti, rešite nedokončane naloge iz preteklosti, posvetite pa se tudi malenkostim. Dobro opravljeno delo ne bo prezrto.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Pred vami je nekaj drastičnih dogodkov, ki bodo spremenili celoten pogled na življenje. To, da ste človek rutine, vam tokrat ne bo koristilo. Prisiljeni se boste sprijazniti z novostmi, ki bodo daleč od tega, česar ste bili vajeni.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Pred vami je prijeten teden, ki bo prinesel pozitivne dogodke. Na področju ljubezni bodo zadeve tekle kot po maslu. Na splošno se vam obetajo koristi od odnosov in tudi na finančnem področju vas čaka nekaj manjših ugodnosti, daril, prilivov.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Izkoristite pozitivne energije planetov in se podajte v uresničenje svojih skritih želja. Nekdo vam je že dlje časa pri srcu, vendar si niste upali storiti prvega koraka. Tokrat se vam ponuja priložnost, da se bolje spoznata.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V kolikor razmišljate o poroki, zaroki ali na splošno o poglobitvi odnosov, je pred vami odličen teden. Vse vrste sprememb v osebnih odnosih so dobrodošle, saj lahko še dodatno obogatijo vaše dosedanje življenje.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Nepričakovani dogodki, vam bodo prinesli nove skrbi. Osredotočite se predvsem na dobro organizacijo. Prav tako naj vam ne bo težko prositi za pomoč. Dober načrt vam bo pomagal sanirati posledice.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Pred vami je miren teden, ki vam bo omogočil nekaj počitka pred novimi obveznostmi. Posvetite se družini, prijateljem, hobijem. Umirite misli, izboljšajte fizično počutje, saj vas kaj kmalu čakajo novi izzivi.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Zanesle vas bodo novosti na področju ljubezni. Kljub temu, da vam bo prijetno, boste čutili, da izgubljate čas. Izogibajte se sanjarjenju, saj lahko situacijo še poslabša.  Pomagal vam bo pogovor s prijateljem, ki bo lahko realno ocenil dogodke.