Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 11.8.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

V tem tednu boste bolj prilagodljivi, kot je to za vas običajno. Tako boste uspeli rešiti kar nekaj zapletenih situacij in spoznali, da se spontanost včasih izplača. Splošno počutje bo nekoliko slabše, energijsko boste izčrpani.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pred vami je zelo zanimiv teden za ljubezen. Oseba, od katere ste se nekoliko umaknili, bo pokazala več interesa za vas. Zaradi vaše trme boste ostali zvesti svojim načelom. Pri financah bodite zmerni.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Opazili boste osebo, ki vas bo očarala z svojo notranjo lepoto. Začutili boste njeno dušo in mehko srce. Potrudite se, saj bi kasneje obžalovali, če je ne bi uspeli bolje spoznati.


RAK (22.06.-22.07)

 

V vaše življenje se vračajo osebe iz daljne in bližnje preteklosti. Redke so tiste osebe, ki jih boste veseli. Večina s seboj prinaša tudi stare zamere, ki vas bodo ponovno psihično obremenjevale. Bolj radostna bo vrnitev starega prijatelja.


LEV (23.07.-23.08.)

 

V kolikor ste v tem letu prekinili daljšo vezo ali zakon, boste počasi začutili, da je čas, da spremenite svojo življenjsko rutino in ponovno zadihate. Energije poletja vas bodo zvabile v družbo prijetnih ljudi in vam pomagale, da boste lažje pozabili preteklost.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Device boste imele srečo na potovanju. Čakajo vas zanimive spremembe, ki bodo prekinile vašo rutino. Nabrali si boste lepih spominov za kasnejše čase, obetajo pa se vam tudi konkretne koristi na dolgi rok.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Energijsko boste izčrpani, zato je pomembno, da ne trošite energije na ljudeh in situacijah, za katere veste, da vas spravljajo v slabo voljo. V kolikor si lahko privoščite oddih ali dopust, je čas več kot idealen. Sprememba okolja bi vam dobro dela.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

V vaše življenje prihaja ambiciozna oseba, ki vas bo motivirala pri doseganju vaših ciljev. Spoznali boste, da ste izgubili svojo zagnanost in da je čas, da spet nekoliko tvegate, saj vas bo le to spravilo iz stanja mirovanja, v katerega ste se ujeli.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V tem tednu je povečana možnost konfliktov, katerih pobudnik ne boste vi. Znašli se boste v nesmiselnih situacijah, ki vas bodo presenetile. Ne skušajte biti prijazni, pač pa se umaknite od ljudi, katerih družbe ne potrebujete.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Samski kozorogi boste spoznali osebo, ki bo vredna vaše pozornosti. Gre za človeka, ki bo presegel vaša pričakovanja, vendar bo ob enem slabo vplival na vašo samozavest. Ker bo med vama nekaj neenakosti, je dobro, da se o njih čim prej pogovorita.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Uživali boste v poletnih dnevih.  Aktivnosti, ki jih boste načrtovali bodo zanimive, ob enem pa vam prinašajo nova zanimiva poznanstva. Pri financah pazljivo, saj boste za začetek meseca preveč trošili, kar bi kasneje obžalovali.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Pred dopustom ali oddihom vas čaka še nekaj dela. Pri tem se lahko dobro izkažete, kar bo vplivalo na vašo prihodnost v podjetju. V kolikor si želite spremembe ali napredovanja povejte ali pokažite, da za vaš trud pričakujete nagrado.