Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9.12.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Prepustili se boste prijetni energiji novega meseca. Posvetili se boste druženju s prijatelji in aktivnemu preživljanju prostega časa. Trudili se boste nadoknaditi zamujene trenutke preteklih mesecev, kar vam bo tudi uspevalo.


BIK (21.04.-21.05)

 

Spremljali vas bodo občutki zmede, ki bodo vezani predvsem na vaša čustva. Vzeli si boste čas, vendar boste imeli občutek, da gre vaše življenje v napačno smer. Ne pustite se zavesti trenutnemu užitku, če veste, da vas to ne pelje nikamor.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Odličen teden za nabiranje novih izkušenj. Z lahkoto boste razširili svoja obzorja in preizkušali novosti. Ob enem boste spoznali, da ste v preteklosti marsikaj zamujali. Poskusite nadoknaditi izgubljeno.


RAK (22.06.-22.07)

 

V ljubezni boste obstali na mrtvi točki. Razočarani boste nad dejanji osebe, ki vam je bila zelo pri srcu. Predvsem pa boste jezni nase, da niste prej spoznali za kakšnega človeka gre. Poskusite se kaj naučiti iz storjene napake.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Bodite pozorni na svoje finance. Kaj hitro bi se lahko zgodilo, da bi trošili preveč. Mesec se je ravno začel in brez previdnosti na finančnem področju, bi kasneje znali obžalovati svoje ravnanje.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Bodite previdni pri večjih izdatkih. Nekdo se bo skušal okoristiti na vaš račun, to pa velja tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju. V tem tednu si vzemite čas zase in razmislite ali stopate po najbolj optimalni življenjski poti.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Pojavilo se bo zanimanje za zdrav način življenja. Svojo pozornost boste posvetili zdravi hrani, rastlinam, zeliščarstvu in naravnemu načinu obdelovanja zemlje. Kovali boste načrte za pomlad. Ob enem pa odkrili področje, ki vam je resnično pri srcu.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Na ljubezenskem področju vas čakajo spremembe. Nekdo vas bo negativno presenetil, vendar pa lahko del krivde lahko pripišete tudi sebi, saj ste od te osebe pričakovali veliko preveč.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Vzemite si čas in se pogovorite z osebo ki vam je blizu. Ne bodite razočarani, če ne bosta istih misli. Vsak ima svoje cilje in želje, ki si niso vedno enaki. Kljub temu pa dovolj dobro sodelujeta drug z drugim, da lahko hodita po skupni poti.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Zvezde so vam namenile pridnost in preudarnost, ki jo boste ta teden s pridom uporabili. Nekdo bo zelo zadovoljen z vašim delom, kar vam bo tudi povedal. Zaradi dobrega vtisa boste v prihodnje tudi nagrajeni.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Pred vami je uspešen teden, ki vas bo napolnil z novo energijo. Ob enem pa boste polni zagona, ki vam bo pomagal dosegati nove cilje. Kljub dobrim časom ostanite realni, saj vas lahko hitro zanese v napačno smer.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Odpira se vam prijeten teden na čustvenem področju. Nekdo se vam bo zelo prikupil. Uživali boste v skupnem druženju, kljub temu pa boste vedeli, da vse skupaj ne bo preseglo prijateljstva. Previdno pri financah.