Tedenski horoskop za obdobje od 19.11. do 25.11.2018

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Prepustite se toku dogodkov in naj vas ne skrbi prihodnost. Kar boste potegnili iz trenutne situacije, vam bo koristilo, predvsem pa boste znali unovčiti svoje znanje in izkušnje. Zato -ohranite mirne živce.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pred vami je nekaj nevšečnosti. Potrpežljivo se spopadite z njimi. Zavedajte se, da ne razmišljajo vsi tako kot vi. Poskusite se vživeti v njihovo vlogo in z razumevanjem rešite nastalo situacijo.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Na čustvenem področju boste čutili odtujenost. Oseba, ki ste jo kovali v zvezde, vam bo pokazala svoj drugi obraz. Spoznali boste, da ste se zmotili. Ne bodite preveč razočarani in se raje veselite, da ste dovolj zgodaj spoznali resnico.


RAK (22.06.-22.07)

 

Čaka vas nekaj pomembnih odločitev. Nekdo v vaši bližini bo skušal vplivati na vas, zato dobro  premislite, kakšni so njegovi interesi. Pri sami odločitvi pa se ravnajte predvsem po svojem občutku.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Razbremenite se. Trenutno ste pod psihičnim pritiskom, ki vpliva tudi na vaše fizično počutje. Razmislite, komu boste predali del svojih obveznosti in kdo vam bo pomagal zato, ker mu je za vas mar. Svojo notranjo energijo pametno razporedite.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Določena oseba vam bo skušala pomagati. Občutek boste imeli, da si te pomoči ne zaslužite. Bodite iskreni do sebe in do drugih. Nastalo situacijo pa rešite tako, kot vi čutite, da je prav.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Na čustvenem področju vas čaka prijetno presenečenje. Oseba, ki vam je sicer blizu, bo pokazala iskren interes. Ne ustrašite se sprememb. Če niste pripravljeni, se temeljito pogovorita.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Odličen teden za spremembe na službenem področju. Stvari, ki ste si jih zadali, se bodo dobro razvijale. Veseli boste, da ste dobili priložnost, ki jo boste znali izkoristiti. Vse to pa bo pozitivno vplivalo na vašo kariero.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Družina vam bo hvaležna za vaša prizadevanja. Sami veste, da ste vanjo vložili veliko in veseli boste, da je vaš trud cenjen. To bo pripeljalo do pomembnih sprememb v vaših odnosih.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Planeti vam niso naklonjeni, zato se izogibajte se večjih sprememb. Tudi sami boste čutili, da ste preveč impulzivni in da bežite pred situacijami, ki so za vas naporne. Vse skupaj ni ravno tipično za vas, zato v sebi poiščite staro preudarnost.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Občutek boste imeli, da čas teče prehitro. To se bo poznalo tudi na vaših živcih. Nemirni in napeti boste. Poskusite si vzeti čas za sprostitev v naravi, ob enem pa pustite na strani vsaj del svojih obveznosti.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Držite se obljube, ki ste jo dali, kljub temu, da se je po tihem bojite. Izkažite se kot človek vreden zaupanja in stojte ob strani ljudem, ki so vam v preteklosti pomagali. Čustveno področje bo obstalo na mestu, kar vas bo podzavestno obremenjevalo.