Tedenski horoskop


Izogibajte se brezpredmetnim pogovorom. Ta teden je komunikacija nekoliko otežena. Lahko pa izkoristite vplive luninih konjunkcij, ki so v tem tednu zelo pogoste, za napredek na vašem čustvenem področju. Obdobje je naklonjeno romantiki, izkazovanju čustev in poglobitvi odnosov na splošno.

Naj vas čakanje ali zakasnitve v tem tednu ne spravljajo ob živce. Določene stvari se bodo premikale bolj počasi. Ni ravno primerno, da svojo slabo voljo sproščate na drugih ljudeh. In tudi, če boste čemerni, bo to vplivalo na vaše odnose. Raje poiščite vsaj košček pozitive, katere imate običajno dosti in sprostite napeto ozračje.

Zgovorni, komunikativni, družabni dvojčki boste sredi tedna v centru pozornosti. Vaša pozitivna družba bo zelo iskana in vi boste veseli druženja z ljudmi. Nova poznanstva lahko izkoristite tudi v poslovne namene. Prazna luna sredi tedna bo vplivala na vašo koncentracijo. Izogibajte se napak.

Čaka vas pravi čustveni vihar. Prazna luna in številne lunine konjunkcije bodo razburkale vaša čustva. Obdobje bo posebno naporno za samske, saj ne boste vedeli, kaj si v ljubezni želite. Dobro bi bilo, da preložite zmenke in romantična druženja. Lahko bi pustili slab vtis.

Odličen teden za spoznavanje novih ljudi. Tudi poslovna druženja, službeni seminarji in konference bodo namenjeni tkanju vezi, ki bodo tako poslovne in zasebne narave. Lahko se zgodi, da boste spoznali ljubezen svojega življenja. Le ta vam bo po dolgem času pognala kri po žilah.

Ste oseba z zelo visokimi pričakovanji. Vaši bližnji vas včasih težko razumejo. Poskusite se vživeti v njihovo vlogo. Rešitev nesoglasij je namreč v kompromisu. Teden na splošno ne bo slab. Počutje bo odlično, družba bo prijetna in spretni boste s financami.

Številne lunine konjunkcije bodo vplivale na vaše razpoloženje. Z mislimi boste na različnih koncih, kar se bo poznalo pri opravljanju vaših delovnih nalog. Tudi na splošno boste precej obremenjeni z delom in vaše bližnje bo skrbelo za vas. Previdno na cesti, da vas ne ujame kak radar.

Na dan bodo prišle stare zamere, ki bodo motile vaš spanec. Želeli si boste razčistiti zadeve, vendar prave priložnosti ne bo. Vaša užaljenost bo vedno močnejša. Žal so ljudje taki, da jih je včasih težko razumeti in tudi v vašem primeru bo tako. Posvetite raje čas ljudem, ki jih imate radi in vam ljubezen vračajo.

Avanturistični Strelci boste kovali nove načrte. S tem ni nič narobe, vendar ne bodite nepremišljeni. Napake vas lahko drago stanejo. Za vas se bo zanimala privlačna oseba rojena v zemeljskem znaku. Njena lepota, prijeten značaj in prijaznost bosta ogreli vaše srce.

Vezani boste odkrivali nove dimenzije vašega partnerstva. Odkrit pogovor vaju bo zbližal in s svojo iskrenostjo boste presenetili tudi sebe. Končno boste partnerju zaupali, kar vam leži na duši. Po kratkem premisleku vas bo razumel in upošteval vaše želje. Lažje vam bo.

Razgledani Vodnarji boste še dalje širili svoja obzorja. Novi izziv in vprašanja, ki se bodo ob tem pojavljala vas bodo napolnila s pozitivno energijo. Raziskujte področje, ki vas zanima. Pridobljeno znanje boste v prihodnosti lahko izkoristili. Teden je prav tako odličen za nove začetke na področju ljubezni.

V času prazne lune boste nekoliko bolj nemirni, kot je to za vas običajno. V kolikor boste imeli močan občutek notranje napetosti, ga poskusite sprostiti preko športa. Pomaga vam lahko tudi intuitivno poglabljanje vase. Čas je odličen za vse vrste čiščenja, tako fizičnega kot tudi duhovnega.