Tedenski horoskop za obdobje od 12. do 18.8.2019

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Nekdo bo skušal pokazati, da je boljši od vas. Ta dominacija vas bo ujezila. Potrebovali boste kar nekaj časa, da se odločite, kakšni bodo vaši prihodnji koraki. V pomoč vam bo vaš močan značaj, s pomočjo katerega se boste znali postaviti zase.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pozorni bodite na svoje zdravje, predvsem ne pretiravajte pri hrani, pijači, naporu. Izogibajte se vsemu, kar je naglo. Na splošno previdnost v tem tednu ne bo odveč. Če bo počutje slabo, ne odlašajte z obiskom zdravnika.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Imeli boste priložnost razčistiti stvari z osebo, ki vas je razočarala. Od vas je odvisno ali jo boste sprejeli. Ne glede na to pa boste spoznali, koliko ste spremenili svoj značaj in prioritete. To vam bo pomagalo, da postavite jasne cilje za svojo prihodnost.


RAK (22.06.-22.07)

 

Obetajo se vam dobra in slaba presenečenja. Občutek boste imeli, da se vesolje igra z vami, saj bodo nihanja tako izrazita. Vzemite vse skupaj kot igro. Če boste znali ohraniti mirno kri, boste čez teden prišli brez večjih pretresov.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Pred vami je nemiren teden. Stres boste čutili predvsem na službenem področju, napetost pa se bo odražala tudi v osebnih odnosih. Zavedajte se, da niso drugi krivi za vašo slabo voljo in bodite prizanesljivi do njih.


DEVICA (24.08. – 23.09.)

 

Iskali boste način, kako se zbližati z osebo, ki vas privlači. Kljub temu, da ste že začutili, da kemija ni obojestranska, boste vztrajali. Pazite le, da ne boste šli z glavo skozi zid. 


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

V tem tednu lahko obnovite vezi z vašimi bližnjimi in utrdite tiste, ki jih že imate. Prednost dajte ljudem, ki vam pomenijo veliko, saj nekje v sebi čutite, da ste jih zadnje čase nekoliko zanemarjali.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

V službi boste priča dogodkom, ki bodo v kolektiv prinesli nemir.  Znašli se boste v okolju polnem negative. Poiščite ustrezno zaščito in podporo, pomagate si lahko tudi z pozitivnimi mislimi. V prostem času se obdajte s prijetno družbo.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Na finančnem ali materialnem področju boste potrebovali pomoč. Najlažje jo boste našli pri vaših bližnjih in najtežje vas bo prositi prav njih. Pozorni bodite tudi na svoje počutje, saj bi lahko spregledali pomembno opozorilo.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Pred vami so novi izzivi, ki bodo razbili ustaljeno rutino. Ker ste človek rutine, vam bodo spremembe odveč. Kljub temu, da se jim boste upirali, jim ne boste mogli ubežati. Izogibajte se zamer, ki so povezane z novo situacijo.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Odličen teden za vse vodnarje. Počutili se boste zelo praznično. Pred vami je manjša zmaga na določenem področju. Cilj bo dosežen, rezultati vidni, predvsem pa boste ponovno brez skrbi.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ribe boste v tem tednu delovale nekoliko zmedene, saj vas bo priganjal čas. Pazite, da se ne boste preveč jezili sami nase, saj bo to negativno vplivalo na vaše razpoloženje. Odločite se za boljšo organizacijo ali pa prosite za pomoč.