Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Tokrat dajte prednost sebi. Posvetite se stvarem, o katerih razmišljate že dlje časa. Dobro se boste počutili, saj boste izživeli svoje skrite sanje. Tudi, če gre za manjše stvari, vam bodo ogrele srce. Teden je dober za finance.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pri nakupovanju se ozrite okoli. Še posebno, če ste samski, lahko na ta način spoznate novo osebo. V službi ne boste tako produktivni kot ste običajno, vendar vam bo počasen tempo pisan na kožo. Teden je namenjen uživanju. 


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Pred vami je nekaj ovir. Skrbno se lotite reševanja, da ne boste kasneje obžalovali napačnih potez. V ljubezni bodo stvari potekale bolj spontano. Veseli boste, da se vsaj na tem področju stvari premikajo.


RAK (22.06.-22.07)

 

Nežni Raki boste potrebovali podporo vaše ljubljene osebe. Prosite jo za nasvet in razmislite o njenih besedah. Iskreno vam želi dobro. Pri financah previdno, saj vas čakajo večji izdatki, katerih ne boste pričakovali.LEV (23.07.-23.08.)

 

Posvetite se svojemu videzu. Radi ste v centru pozornosti in sprememba vam bo dobro dela. Zasijali boste v polni luči. Razmislite, kdaj ste bili nazadnje v družbi in pojdite na zabavo. Tudi poslovno lahko navežete nove stike.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Razmislite, če ste komu storili krivico. V kolikor boste ugotovili, da niste bili najbolj pošteni do določene osebe, se ji opravičite. Poskusite popraviti stvari, ki ste jih storili narobe. Tokrat lahko zgradite boljši odnos.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

V tem tednu previdno v prometu. Planeti bodo vplivali tudi na samo vožnjo. Pri delu boste nepozorni in zmedeni. Poskusite skriti vaše pomanjkanje motivacije, da se ne boste zamerili napačni osebi.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Družina bo na prvem mestu. Vseeno pa si vzemite čas tudi za stare prijatelje. Oni so tisti, ki so vam in vam bodo stali ob strani v hudih časih. V preteklosti ste to premalo cenili. In teden je odličen za popravljanje starih napak.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Ljubljeno osebo razveselite z darilom. Občutek ima, da jo zanemarjate. Prav tako med vama ni več prave čustvene povezave. V kolikor načrtujete praznične nakupe, se najprej dobro pozanimajte, kaj kdo potrebuje.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Leto se počasi zaključuje in čas je, da naredite njegovo bilanco. So področja, kjer niste bili najbolj uspešni ali zadovoljni. Čas bo, da si zastavite nove načrte za leto, ki prihaja. In predvsem glejte na to, da si boste želeli najboljše za sebe.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V tem tednu boste bolj čustveni, kot ste običajno. Začutili boste praznično vzdušje in želeli si boste bližine. Ne bo vam lahko, zato se gibajte v družbi oseb, ki doživljajo podobno stisko. Pomoč drugim vam lahko ogreje srce. 


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Kreativnost je vaša vrlina. In v tem tednu lahko pokažete, kako kreativni ste. Tudi sami boste uživali v izražanju svojih idej. Teden je dober za druženje in zabavo. Stike pa lahko navežete tudi z znanci iz preteklosti.