Tedenski Horoskop za obdobje: 07.08 – 13.08.2017

Tedenski horoskop za obdobje: 07.08. – 13.08.2017

Dobro se boste počutili v svoji koži in to vas bo motiviralo pri spremembah vezanih na področje dela. Veliko boste dali na svoj videz in razmišljali boste o tem, da bi povečali fizično aktivnost. Teden lahko izkoristite tudi za hujšanje ali druge spremembe vezane na vaš zunanji izgled. Po dolgem času boste spet imeli občutek, da ste nekaj naredili zase.

Merkur v zemeljskem znamenju Device bo ugodno deloval na vaš analitični um. V ospredju bo reševanje določenih situacij, pri katerih vam bo podpora planetov prišla še kako prav. V prostem času se boste posvetili branju lahkih vsebin in se na ta način malo razbremenili. Tudi ljubezensko področje bo dinamično in polno manjših sprememb. Krivca za vaše nezadovoljstvo pa le seznanite z njegovimi napakami

Začetek tedna bo potekal v ustaljeni rutini kar vam bo ustrezalo. Držali se boste začrtane poti in zadovoljni boste z doseženim. Pri vsakdanjih opravkih boste dosledni, dobro organizirani in natančni. Na ta način vam bo uspelo tudi marsikaj prihraniti. V službi bodite pozorni na govorice, saj vas lahko hitro zavedejo.

Čaka vas družba prijetnih ljudi, ki vas bodo očarali z svojim znanjem in razgledanostjo. Samski boste v tej družbi spoznali novo simpatijo, ki vam bo s svojo družbo krajšala dolge poletne popoldneve. Sprostite se in uživajte. Pogovore o resnih temah pa prestavite v bližnjo prihodnost. Ni potrebno, da je že takoj vse načrtovano.

Veliko se boste posvečali svojemu videzu, saj vam bo pomembno kakšen vtis puščate pri svoji novi simpatiji. Vaše spolno življenje bo pestro in ljubezen bo v zraku. Uživali boste kot že dolgo ne. Pazite le, da vas ne zanese. Hitro bi naredili napačen vtis, saj vas vaša nova simpatija še ne pozna dovolj dobro.

Device boste čutili vpliv retrogradnega Merkurja, ki prihaja v vaše znamenje. Teden bo težak in napet. Poskusite se motivirati sami, saj boste le tako lahko ohranili kanček dobre volje. Uteho lahko najdete tudi v športu ter ostalih fizičnih aktivnostih, ki vam bodo pomagale pozabiti vsakdanje skrbi. Prav tako pa bodite previdni na materialnem področju.

 

Tehtnice čaka nadvse pozitiven teden. Veselje vam bodo prinašali drobni užitki, ki se vam bodo ponujali sproti. Znali jih boste izkoristiti. Ljubezen bo dinamična in pestra. V vaše življenje vstopa človek, ki bo na vas pustil poseben vtis. Obeta se vam novo prijateljstvo, če ste samski pa so odprte možnosti tudi za romantično druženje.


Privlačila vas bodo potovanja v oddaljene kraje. Preverjali boste različne destinacije in aranžmaje. Kljub temu, da boste v dvomih, kam se odpraviti in koliko za to odšteti, boste na pravi poti. Namreč spoznali boste, da ste pozabili na sebe ter svoje želje. Tokrat bodo imele vaše želje prednost in prav je tako.

Na uho vam bo prišla novica o selitvi vašega znanca, ki vas bo presenetila. Sicer mu boste privoščili, vendar si boste tudi sami zaželeli spremembe. Glede na trenuten položaj Jupitra, ki se nahaja v Tehtnici vam svetujemo potrpežljivost. Vpliv planetov vas bo držal na mestu in s tem se boste morali sprijazniti. Vsekakor pa na dolgi rok pride tudi vaš čas.

Imeli boste težave v komunikaciji z bližnjimi. Posebno bodite pozorni na to, da vaše besede ne bodo narobe razumljene, saj bi to lahko plačevali še dolgo časa. Več sreče boste imeli na področju financ. S premišljenim pristopom pa bi lahko celo zaslužili večje vsote. Bodite pozorni na nove priložnosti.

Ta teden bo v ospredju ljubezen. Privlačila vas bo poročena oseba in težko se boste zadrževali. Želeli jo boste bolje spoznati, saj boste imeli občutek, da je simpatija obojestranska. Držite se varnih tem in prijateljskih pogovorov. Merkur bo kmalu retrograden, kar pomeni, da čas ni pravi za reševanje zapletenih ljubezenskih situacij.

Teden je odličen za druženje v naravi. Jezera, reke ali morje vam bodo vrnili izgubljeno energijo. Sproščena družba in prijetni pogovori pa bodo v vas prebudili davno pozabljene občutke. Finance vam bodo delale nekaj težav, ki pa se jim z dobro organizacijo lahko tudi izognete. Prav tako ne pozabite na fizične aktivnosti.