Športni ponedeljek

Hokej

Danes, s pričetkom ob 18,h se bodo v dvorani z ledom zbrali hokejisti HK Triglav na rednem občnem zboru kluba. Sam občni zbor je razdeljen na tri poglavja. V prvem delu bodo pregledali opravljeno delo v letu 2018 in sprejeli izhodišča za delo v prihodnje. Drugi del je namenjen najboljšim selekcijam kluba v sezoni 2018 – 2019, hkrati pa predstavitev zadnjega biltena kluba in zadnjega dogodka ob praznovanju petdeset let kluba. V zadnjem tretjem delu pa sledi prijetno druženje.

Košarka

Košarkarji Helios Suns in Petrol Olimpija bodo danes odigrali drugo polfinalno tekmo končnice v košarkarski ligi Nova KBM. Tekma v športni dvorani Domžale se bo začela ob 19h, v zmagah, igra se ne dve zmagi, z 1:0 pa vodijo košarkarji Petrol Olimpije.

Nogomet

Včeraj so nogometaši odigrali še eno tekmo 32.kroga v prvi slovenski nogometni ligi Telekom. Na nogometnem igrišču športnega centra Kranj se je odigrala med nogometaši domačega Triglava in Celja. Boljši so bili nogometaši Celja, ki so domači Triglav premagali z 0:3 Na tekmovalni lestvici še naprej vodi Maribor z 71 točkami, Olimpija je druga s 63 točkami, na tretjem mestu s 53 točkami so Domžale, Triglav pa je osmi z 32 točkami.

V naslednjem, 33.krogu, bodo nogometaši tekme odigrali danes in jutri se bodo srečali: danes Gorica – Rudar, jutri pa Triglav – Krško (14.50), Olimpija – Domžale (16.55), Aluminij – Mura in Celje – Maribor.

Včeraj so nogometaši Komende in Tinex Šenčurja v tretji slovenski nogometni ligi center odigrali tekmo 24.kroga. Na nogometnem igrišču v Komendi se je srečanje končalo z rezultatom 0:1 za nogometaše Tinex Šenčur. Vrstni red: 1.Bled Hirter 56, 2.Zagorje 44, 6.Tinex Šenčur 25, 8.Žiri 22, 9.Sava Kranj 21 in 10:komenda 19.

Nogometaši Bohinja in Britofa so včeraj na nogometnem igrišču Danica v Bohinjski Bistrici odigrali tekmo 18.kroga v gorenjski nogometni ligi. Končala se je z rezultatom 0:5 za nogometaše Britofa. Vrstni red: 1.Bohinj 43, 2.škofja loka 40, 3.Šobec Lesce 39.

Vaterpolo

Včerajšnja vaterpolska zaostala tekma 7.kroga med VK Borcem iz Banja Luke in VD Kamnikom se je v pokritem olimpijskem bazenu končala z 19:7 (3:0, 4:0, 6:4, 6:3) za vaterpoliste VD Kamnik. Za VD Kamnik je osem zadetkov dosegel Martin Stele, Blaž Briški jih je dosegel pet, Rok Bergant štiri, Blaž Benkovič in Luka Komatar pa po enega.