Razgrajal na Brniku

Gorenjski policisti so v zadnjih 24 urah sprejeli tri obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo in dve prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju
ter v zasebnem prostoru. Na Brniku so policisti obravnavali moškega, ki je na javnem kraju z nedostojnim vedenjem kršil javni red in mir, s kršitvijo pa je nadaljeval tudi v intervenciji policistov. Bil je pod vplivom alkohola. Policisti so ga pridržali in proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

Policisti so v enem primeru osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo postopek. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili.
V Kranju je neznani storilec v eni od trgovin včeraj izkoristil nepazljivost prodajalca in mu odtujil njegovo neprevidno odloženo jakno.
Prometni policisti so včeraj obravnavali prijavo voznika proti drugemu udeležencu, ki je s povečano hitrostjo vozil na prekratki varnostni razdalji. Po zbranih obvestilih so policisti proti vozniku uvedli prekrškovni postopek zaradi neupoštevanja varnostne razdalje. Za prekršek je predpisana globa 200 eurov.
Kranjski policisti so obravnavali nesrečo pri delu s poškodbami delavca zaradi padca z gradbenega odra. Tuja krivda je izključena.
Škofjeloški policisti so z gasilci včeraj obravnavali prijavo začetnega požar na stroju v proizvodnem podjetju. Škoda ni nastala. Tuja krivda je izključena. V še enem primeru so škofjeloški policisti obravnavali požar na košu za smeti zaradi odvrženega cigaretnega
ogorka. Postopek še poteka.