Numerološki vpogled za 9.9.2018

Pred vami je dan za sanjarje in glede na intenzivno dogajanje včeraj, vam bo nekaj predaha verjetno pasalo. Pustite svojemu umu in mislim, da odplavajo po svoje in jih ne skušajte preveč kontrolirati. Na dan vpliva število 9, ki vas podpira, da se v vas prebudi domišljija in da izrazite svojo ustvarjalnost. Tako boste zaplavali v svoje globine in odkrili, kakšen je vaš namen, namen vaše duše. Če ob tem pomislite, da števila pa res ne morejo imeti takega vpliva – lahko, saj je prav to skrivnost numerologije.

Ko se boste poglabljali v svojo psiho, se lahko pojavijo razmišljanja o tem, kaj pravzaprav delate. Vprašanje v smislu, če je bil projekt, ki ste ga opravili včeraj res nekaj, kar vas veseli? Če ni bil, zakaj ne? Ali morda, katerega projekta bi se bilo lepo lotiti in bi se ga lotili s strastjo? Vse to so vprašanja, ki jih bo v vas prebujalo število 9, najprej zelo subtilno, a dovolj jasno, da boste nanje postali pozorni. Vodilo vas bo k tistim planom, da boste kar najbolj izkoristili današnji dan in tudi tistim, ki vam bodo dala možnost, da si ustvarite življenje, ki ga želite živeti .

Globalne energije današnjega dne bodo zelo harmonične in nežne, a naj vas ne zavedejo. To ni dan za šibkost in da se podredite. Bodite trdni, a kljub temu sočutni in v harmoniji do te mere, da boste še vedno lahko umirjali težavne situacije, v katerih se bodo pojavljala razhajanja ali konflikti. Preveč nežnosti včasih tudi ni dobro, poskusite najti ravnovesje med sočutjem in podrejanjem. Bodite diplomatski.

Danes vas bodo bolj privlačila področja, kjer se boste lahko izrazili in pri tem uživali, pa naj bo to hrana ali katerokoli drugo razvajanje. Če ste bolj kreativni, boste našli načine, da z izražanjem v sebi najdete harmonijo in ravnovesje. Dan je pravi, da se poglobite v svojo notranjost in izveste nekaj več o sebi, še posebej, kaj želite od življenja. Našli boste tudi namige, katere stvari v svojem življenju bi bilo lepo opustiti, saj stojijo na poti vašega duhovnega razvoja. Danes je dan za raziskovanje globoko v sebi in odkrivanje novih smeri na vaši življenjski poti.

Srečno,  Tjaša