Numerološki vpogled za 9.11.2018

Število 9 je prinaša v dan energije, ki so nekoliko skrivnostne in da bi lahko čim več potegnili iz njih, jih je treba pravilno sprejemati. Da boste kar najbolj izkoristili vse potenciale, ki jih dan prinaša, upoštevajte, da število 9 spodbuja kreativnost in nenavadnost, zato se vam lahko kaj hitro zgodi, da bodo vaše misli odplavale v bolj zapletene in filozofske teme. Danes boste delovali povsem drugače kot včeraj, ko ste delovali s praktičnim pristopom in logiko. Danes raziščite nove ideje, še posebej, če ste znašli v situaciji, ko se stvari ne premaknejo ne naprej in ne nazaj. Vseeno se ne odločajte za dejanja na prvo žogo, saj je danes dan, ko je pametno slediti ustaljenim in preverjenim potem. Tako boste imeli stvari bolj pod nadzorom, predvsem pa ostanite osredotočeni na svoj cilj.

Danes morda ne boste najbolj taktični in diplomatski, boste pa trdo delali. Povsem se boste posvetili nalogi, ki jo imate danes na sporedu in vsa svoja prizadevanja boste usmeritili v doseganje svojih dolgoročnih ciljev. Zaradi tega boste vi in pa vsi ostali delovali, da greste kot tank v smeri svojih ciljev. To je vse ok, a kljub vsemu pazljivo pretehtajte svoje besede, preden jih izrečete. Naj vaša osredotočenost ne bo kasneje izgovor za nepremišljene izgovorjene besede. Enako velja tudi obratno – slišanih besed, ne jemljite preveč osebno, razen če vam je določena oseba dala dober razlog za to.

Ker je ena od posebnosti števila 9 večja možnost odvračanja pozornosti od cilja, lahko prihaja tudi do nesreč. Bodite pozorni, kam danes greste, na prav vseh področji. Pazite, da vaši odmiki od začrtane smeri ne ogrozijo vaših načel, ostanite na svoji poti in se ne obremenjujte s tem, ali ste se odločili pravilno ali narobe. Kar je pravilno za vas, morda ni pravilno za nekoga drugega.