Numerološki vpogled za 8.11.2018

Po energijah včerajšnjega dne, ko ste bili nekoliko bolj odsotni in neprizemljeni, današnja osmica prinaša motivacijo in zagon. Število 8 pritegne vso energijo 1. dne tega meseca in ji doda namen ter potreben zagon. Danes je dan, ko vzemite stvari v svoje roke, prevzemite vodenje in se posvetite  dolgoročnim ciljem in projektom. Trdo boste delali, a to vam bo prineslo visoke nagrade. Preko dneva bo na preizkušnji vaša potrpežljivost, saj bodo tudi drugi vzeli stvari v svoje roke in želeli imeti stvari pod kontrolo.

Današnji dan prinaša neskončne možnosti, boste pa rahlo netolerantni do vseh tistih, ki bodo imeli nove, morda celo nore ideje. Prakticirajte strpnost, saj imajo tudi drugi svoje vizije in morda se izkaže, da lahko najdete skupen jezik ter kljub vsemu z njimi lahko delujete skladno in v harmoniji.

Ne bodite prestrogi do sebe, če se boste občasno težko osredotočali in če se bodo pojavljala nihanja razpoloženja. Danes namreč delujejo na vas različni, med seboj nasprotujoči si vplivi – diplomacija, strast, nestrpnost. Dan bo lahkoten, a usmerjen v delo; nesmiseln, a kljub temu lep. Največ energije vam bo vzelo prizadevanje, da boste ostali osredotočeni. Ne pustite, da vas zmedejo malenkosti in da bi se zaradi tega oddaljili od stvari, ki jih delate. Pomembno je, da izpolnite svoj del odgovornosti in obveznosti, da kasneje ne bo prišlo do zapletov. Če se zgodi, da bi vas pri tem poskušala zmotiti določena oseba, lahko pride tudi do izbruha z vaše strani. Bodite potrpežljivi, vse pomembnejše odločitve pa preložite na kakšen drug, bolj stabilen dan. Lep dan!