Numerološki vpogled za 8.10.2018

Po včerajšnjih zanimivih energijah števila 7, je danes čas za več motivacije in nov zagon, ki ju prinaša število 8. Poleg svoje energije s seboj potegne še energijo prejšnjih dni in jo s svojo zagnanostjo potisne na višji nivo  ter ji da še dodatni namen. Dan je primeren za vodenje ter da se v celoti vlaga v dolgoročne cilje in projekte. Prinaša vibracijo trdega dela, z možnostjo zelo visokih nagrad. Danes boste morali delati predvsem na potrpežljivosti, saj število 8 vpliva tudi na vse okoli vas, kar pomeni, da boste vsi želeli imeti vse pod nadzorom!

Vsi poznamo pomen ležeče osmice, zato velja, da so možnosti, ki jih prinaša današnji dan, neskončne. Nekako ne boste dobro prenašali vseh, ki ne bodo resni, potrpežljivost pa bo potrebna tudi z vsemi, ki bodo imeli drugačne vizije kot vi. Da boste lahko delali v harmoniji in da bo sodelovanje uspešno, bo potrebno precej usklajevanja. Energije števila 8 so včasih zapletene, včasih pa preprosto čudovite in da bi lahko kar največ potegnili iz njenih energij, je dobro poznati tudi svojo osebno število.

Današnji dan kljub vsemu prinaša nekakšno olajšanje, saj bodo energije veliko bolj nežne, manj dinamične. Na splošno bo dan manj dinamičen, a to ne pomeni, da naj vas ne zavede – ni čas, da spustite stvari iz rok in pozabite na vse. Manjša bo le intenzivnost dogajanja, kar boste še podprli s svojim nežnejšim in diplomatskim pristopom. Dan je odličen za skupinske dejavnosti, saj bo prisotna energija sodelovanja in razumevanja.

Je pa tako – če se počutite kreativne, vsekakor najdite način, da izrazite sebe in tako spodbudite ravnovesje in simetrijo. Delajte na svoji potrpežljivosti in če situacija postane napeta, počakajte, da se druga oseba ohladi in šele potem ukrepajte (če bo potrebno). Danes se lahko pojavi dvojnost – za vsako pozitivno stvar se bo pojavila tudi negativna. In od vas je odvisno, kako jo boste sprejeli. Izogibajte je jamranju, ljubosumju in zagrenjenosti, če pa vas slučajno dobijo v svoje kremplje – počakajte da vas mine in se potem odločajte o nadaljnjih korakih.

Želim vam lep dan, Tjaša