Numerološki vpogled za 7.9.2018

Današnji dan zna biti nekoliko navaden. Število 7 je vedno bilo nekoliko mistično, rahlo nenavadno in enigmatično, zato ni presenetljivo, da prinaša tako energijo tudi, ko je na vrsti na koledarju. Prinaša uvide in zavedanje, nekaj ekscentričnosti in pa tudi spletkarjenja. Danes boste delovali neodvisno , razmišljali in delovali boste po svoje, predvsem pa ne boste sledili drugim.

Število 7 velja za srečno število, da pa bi energije, ki jih ponuja, kar najbolje izkoristili, morate razumeti, kako deluje. Sreča danes ne pomeni, da boste zadeli na lotu. Bogastvo sedmice je v deljenju znanja. Predvsem poslušajte svojo intuicijo, ji sledite, pa četudi boste zaradi tega izstopali. Sledite svojim vzgibom, svojim idejam in se zavedajte, da ste unikat.

Ker je današnji dan naklonjen zaključevanju zadev, se posvetite predvsem stvarem, na katerih že delate. Zaključki so potrebni, saj se šele potem lahko začnejo odpirati nove zadeve, ki se jim potem povsem posvetite. Če ste z mislimi delno pri nedokončanih stvareh, se s pozornostjo težko povsem posvetite novim. Včasih to pomeni, da se nekatere zadeve preprosto opustijo in tudi to je odličen način, da v svoje življenje privabite novo.

Morda se sliši naporno in zapleteno, zato vam bo veliko lažje, če danes preprosto sledite svojim občutkom in ste odprti za dogajanja, ki vam bodo prekrižala pot. S svojo prijaznostjo in toleranco boste izstopali iz množice, kar je lepo, vendar mnogokrat napačno razumljeno. Morda bo kdo mnenja, da ste z glavo visoko nad oblaki in z nogami niste povsem na tleh. V bistvi pa to le pomeni, da boste poslušali sami sebe in sledili svojim načinom delovanja. Bodite to, kar ste, vsi ostali so že zasedeni.

Želim vam prelep petek, Tjaša