Numerološki vpogled za 6.11.2018

Danes se boste osredotočali na družino in tiste prijatelje, za katere menite, da so vaša družina. Nekje v ozadju bo prisotna želja po negovanju in razumevanju, vendar ne bo posebej močna. To je po eni strani dobro, zato ne poskušajte za vsako ceno dvigniti pomembnosti te želje in imejte v mislih, da je manj včasih več. Kaj hitro namreč lahko s svojo skrbnostjo postanete nadležni in je razumljena celo kot vmešavanje. Nasveti niso vedno dobrodošli.

Veliko bolje vam bo šlo, če se osredotočite na tradicije in običaje, ki so pomembni za vašo družino. Dan je odličen za načrtovanje dogodkov, kot so npr. družinska srečanja. Energija števila 6 zbuja željo, da bi bili vsi skupaj in se med seboj dobro razumeli. Če posebnih običajev ali dogodkov še nimate, je morda danes dan, ko boste začeli z nečim novim, ki bo poglobilo vaše odnose in vas zbližalo z ostalimi člani družine. Danes je dober dan za vse novo. Čas je, da vaše ideje postanejo resničnost in da se motivirate, da začnete svoje načrte in projekte uresničevati. Preden z nečim začnete, bodite prepričani, da je to res tisto, kar želite. Če to ni, počakajte, da ne boste jutri svojih odločitev obžalovali.

Pri teh odločitvah ste danes sami in ne pričakujte, da se bodo drugi brigali za to, kako se vi počutite. Veliko več možnosti je, da bodo brez filtra povedali točno to, kar si v tistem trenutku mislijo in to na zelo direkten način. Vzemite to kot dodatno mnenje in ne kot kritiko. Upoštevajte, da imajo tudi oni svoje ideje in zamisli, kako naj bi stvari potekale in da so osredotočeni predvsem na to. Ne vzemite tega preveč osebno. Morda je z njihovega stališča to bil le nasvet, ki pa je netaktno deloval kot kritika ali napad. Vprašajte se, kaj od tega lahko uporabite, ostalo zavrzite, dokončne odločitve o namenih dotične osebe pa pustite za kakšen drug dan, ki bo nekoliko bolj harmoničen.