Numerološki vpogled za 6.10.2018

Sočutje in razumevanje bosta glavni temi današnjega dne. Poudarek bo predvsem na družini in na vaših bližnjih, glavna vibracija bo prav skrb in razumevanje, kar se sliši super, a včasih tudi preveč dobrega ni najbolj dobro. Pretirana skrb se kaj hitro lahko prelevi v vmešavanje in tiščanje nosu tja, kamor ni treba. In kaj hitro lahko sledi kritika in kakšna groba beseda, zato se pomoč hitro spremeni v vmešavanje.

To se še posebej hitro lahko zgodi, ko dnevu prevladuje število 6, ki s seboj prinaša pretiravanje. Vse dogajanje, še posebej na čustvenem področju, ima zaradi nje potencial, da je močnejše kot običajno. Zato vse, česar se boste danes lotili, delajte s pridihom nežnosti, pa naj bo to pomoč, skrb ali karkoli že boste počeli. Energije dneva so izredno lepe in na vas je, na kakšen način in kam jih boste usmerili. Če vam nekdo reče, da je dovolj, ga poslušajte.

Kljub temu, da je sobota, je danes dan za zaključevanje. Tale zaključevanja niso pol toliko dramatična kot se slišijo. So le del cikla in če jih vzamete kot enega od korakov, ki vam omogočajo napredek, so lahko prav super. Vsakič, ko se nekaj konča, se odpre možnost, da se začne nekaj novega. Danes delajte z energijo zaključkov in ne proti njej, zato uredite tisto, kar je odprto in zrelo za zaključek. S prijaznim pristopom in toleranco boste to storili brez težav in tako postavili trdne temelje za nove stvari. Če vas zaključevanje straši ali v vas zbuja negativne občutke – nobena hiša ali odnos ne zdrži dolgo na majavih temeljih. Bodite zgled drugim in pojdite preko teh občutkov, v podporo pa naj vam bo zavedanje, da se bodo tako lahko odprle nove stvari, novi izzivi in da boste še korak bližje svojim željam in ciljem.

Želim vam lep dan, Tjaša