Numerološki vpogled za 4.8.2018

Slika: Pixabay

Današnja sobota bo nekoliko bolj napeta, saj energije dneva spodbujajo željo po spremembi, po begu in po novih pogojih. Pri vseh lahko hitro pride do nerazumevanja in nezadovoljstvo, še nekoliko bolj pa se bo to izražalo pri vseh, ki imate v svoji numerološki kodi števila 3, 8 in 9. Danes se predvsem izogibajte hitrim odločitvam, saj jih boste kasneje verjetno obžalovali. Če boste trmasto vztrajali pri svojem, bo to povzročilo le prepire in bo povečalo težave.

Največ napetosti boste opazili tam, kjer svoje nezadovoljstvo konstantno potiskate pod preprogo in se z okoliščinami nočete ali niste pripravljeni soočiti. Posledično lahko kakšen odnos, razmerje razpade, vendar pa to ni nujno slabo. Če ti nekaj ni všeč, spremeni. Če ne moreš spremeniti stvari, spremeni svoje navade glede te stvari in situacija se bo spremenila.

Danes boste težje pristajali na odnose, v katerih ne morete razvijati svoje osebnosti in biti to, kar ste, kar bo bolj izrazito na partnerskem področju. Mnogokrat je prav strah pred samoto tisti, ki ohranja zvezo, vendar pa bo danes ta strah manjši, zato se lahko kakšna zveza hitreje pretrga. Tako bo nastal prostor za nekaj boljšega. Tako za tiste, ki ste v zvezi, kot za samske velja, da ljubezen ni nekaj, kar si lahko zaslužite, ampak je darilo življenja, ko ljubite sebe in življenje.

Na poslovnem področju je danes dan za delo in bolj kot boste marljivi čez dan, bolje se boste počutili zvečer. Dan ni ugoden za nakupe, bo pa v ospredju tudi uživanje, predvsem hrana bo imela pomembno vlogo. Previdno pri tem, saj prepuščanje hitrim užitkom lahko tudi nekaj stane, še posebej na zdravstvenem področju. To pa ne pomeni, da v hrani ne smete uživati. Zabaven je lahko tudi del, ko skupaj z otroci nekaj spečete ali skuhate. Dovolite jim, da recept nekoliko spremenijo po svoje in tako pridobijo kakšno novo izkušnjo. Izkušnja je veliko bolj pomembna in dragocena, kot sam rezultat.

Morda boste na kosilo povabili tudi prijatelje in to zgolj zato, ker jih imate radi in se ob njih dobro počutite. Uživajte z njimi, uživajte z družino, uživajte v skupnih trenutkih.

Tjaša ?