Numerološki vpogled za 4.10.2018

Današnji dan bo pod vplivom števila 4 in po včerajšnjih nekoliko mešanih, občasno zmedenih energijah, se bodo danes stvari začele urejati in fokusirati. Dan je dober, da naredite pregled, kako tečejo vaši načrti, hitro pa boste tudi videli, kje so potrebni popravki. Število 4 vam prinaša stabilnost in strukturo, energije pa vam bodo v podporo, da boste trdni, razumni in močni. Z logičnim razmišljanjem in praktičnimi rešitvami boste postavili dobre temelje svojim načrtom in ciljem.

Poleg tega, da vam bo 4 dajala stabilnost, pa bo prisotna tudi odločnost, morda celo trma. Danes se boste vrgli v delo – trdo boste delali, morda celo preveč. Vpliv števila bo vašo osredotočenost usmeril le v delo, na igrivost pa boste povsem pozabili. Je že prav, da je fokus pri delu, a pri tem se ne pozabite tudi zabavati in v delu uživati. Poskusite čimbolj izkoristiti stabilnost, ki vam jo v današnji dan prinaša število 4, trdnost in odločnost pa do te mere, da boste še vedno lahko dobro sodelovali z drugimi. Že tako bo vaš način dela za mnoge nekonvencionalen ali morda nesprejemljiv, poleg tega pa boste še preverjali vse, kar vam drugi govorijo. Ne boste jim verjeli na besedo, preverjali pa boste tudi, če se njihov pogled vklaplja v vaše poglede in načela.

Posledično se boste morda danes počutili, kot da nikakor ne pašete nikamor, a po drugi strani vam bo tudi popolnoma vseeno. Privabljanje pozornosti ali priznanje za dobro delo niti ni vaš današnji cilj, a nehote se bo ravno to dogajalo. S svojim načinom delovanja boste izstopali in tako privabljali poglede. Ne glede na to, kako se boste trudili, da bi ostali neopaženi v ozadju, bo vaš individualen pristop vzbujal pozornost. Naj to ne bo razlog, da bi se odrekli svojemu edinstvenemu načinu delovanja. Sledite sebi in svojim navdihom, trdo delajte in se pri tem tudi zabavajte, pa bo danes vaš dan.

Želim vam lep dan, Tjaša