Numerološki vpogled za 31.10.2018

Danes je zadnji dan v mesecu in število 31 je tisto, ki vas bo vleklo k delu do izčrpanosti. To je dan, ko mnogi ljudje skušajo vplivati na svoj delovni izkupiček ali dokončati nedokončane projekte do določenega roka. Danes je dan, ko prosim preučite, katere so vaše odgovornosti in zagotovite, da vas te vodijo tja, kamor želite. Ne glede na to, da današnje energije potiskajo posameznika k delu in vestnosti, pa ne pozabite, da morate v svoj urnik vključiti tudi odmore in počitek, saj boste drugače preobremenjeni in zaradi tega manj uspešni. Že res, da je danes praznik, a mnogi manjši podjetniki kljub temu delajo kot običajno ali celo več.

Današnjo vodilno frekvenco prinaša število 4, zato bodo vaše misli zelo določene in osredotočene na cilje, a kaj hitro se boste lahko izgubili v tej svoji veliki želji po doseganju svojih ciljev. Močan vpliv bo imelo tudi število 3, ki bo prineslo temperamentna nihanja razpoloženja in ustvarjalnost. Ne pozabimo še na število 1, ki bo željo po doseganju ciljev še podprlo z željo po uspehu in napredku, kar lahko pri mnogih deluje kot neodvisnost, pohlepnost in prepirljivost. Vse našteto vzemite kot opozorilo, saj ima dan kar nekaj pasti, ki vam lahko eksplodirajo v obraz, še posebej, če se energijam prepustite preveč. Oglejte si, katere energije vam predstavljajo pasti in se jim izognite.

A ni vse samo slabo. Danes boste delovali tudi v lepih energijah, a le, če jim boste dopustili, da vstopijo v vaše življenje. Danes boste pošteni, resnični (to kar ste) in odprti za duhovno rast. Ne bodite presenečeni, če se boste danes veliko bolj zavedali samega sebe, svoje resnične zavesti ali če boste sposobni zaznavati stvari, ki so se vam v preteklosti zdele nedosegljive in neuresničljive. Prepustite se tem mističnim zaznavam in jih izrazite na poetičen način. Ne nazadnje, danes je le dan čarovnic :).