Numerološki vpogled za 30.9.2018

Danes je čudovit dan, da se prepustite svoji ustvarjalni žilici. Tudi če mislite, da niste posebej ustvarjalni, boste danes našli način, da se izrazite. Vprašajte se, kaj radi počnete? Ko boste imeli odgovor, pa le sprostite svojo kreativnost. Kljub temu, da je nedelja, se boste danes posvetili delu in uredili tisto, kar je še treba narediti pred začetkom novega meseca. Potem pa si vzemite čas za počitek in sprostitev, posvetite se ljudem, ki so vam dragi, jih cenite, predvsem pa v njihovi družbi uživate.

Dan bo oblikovalo število 30 in število 3 bo imelo močan vpliva na vaše počutje – kanček neresnosti, raztresenosti in občasno nihanje razpoloženja. Vse troje se zna pojaviti tekom dneva, zato boste verjetno težko ostali osredotočeni. To zna biti izziv v primeru, da še nimate zaključenega vsega dela in takrat bo prav prišlo nekaj samokontrole in samodiscipline. Pri tem bodite kar se da nežni do sebe in se dela lotite z zavedanjem, da boste potem prosti.

Nekaj bo danes tudi nepredvidljivih dogodkov, ki bodo od vas zahtevali obilico prilagodljivosti, da boste lahko kar najbolj izkoristili dan. Ne bodite presenečeni, če vas prime, da bi naredili nekaj malce tveganega, drznega in pustolovskega ter nenavadnega. Vabila vas bo želja, da občutite tisti okus svobode, adrenalina in zadovoljstva. Zavedali se boste, da je sreča na vaši strani ter da vam vaši načrti in projekti lahko prinesejo uspeh. Vendar previdno – energije niso izrazito močne, zato pazite, da se stvari ne lotite na napačen način oz. da vas drugi ne bodo narobe razumeli, zato se pred vsakim korakom prepričajte, da so stvari jasne in da ni nesporazumov.

Ni dvoma, da so današnje energije zelo spodbudne, vendar pa po drugi strani niso najbolj zanesljive. Bodite resnično prepričani v svoja dejanja, ne bodite neodgovorni pri uveljavljanju svoje svobode, temveč jo usmerite v produktivna dejanja. Če jo boste usmerjali v nepomembne zadeve, tudi rezultati ne bodo ne vem kako pomembni. Ne dajajte obljub, ki jih ne boste mogli izpolniti in ne začenjajte stvari, ki nimajo prihodnosti. Bodite kreativni, poslušajte sebe, bodite pri tem svobodnih misli, a ne bodite neodgovorni, pa bo vse ok.

Želim vam lep dan, Tjaša